Bli ditt bästa jag hos Sisyfos Digital AB

Bli ditt bästa jag hos Sisyfos Digital AB

Hos Sisyfos Digital är det helt upp till dig hur långt du vill gå. Här bestämmer du själv vilken riktning du tar och hur brant utvecklingskurvan blir.
Ta chansen! - slipp pendling till Stockholm och programmera med proffsen i din hemstad.

Information om uppdraget

Finns det arbetsplatser där du som anställd själv styr över din arbetssituation? Där du sätter din egen lön, bestämmer dina arbetstider och där driv och inställning trumfar erfarenhet?
Svaret är Ja. På Sisyfos Digital påverkar du själv din arbetsroll. Här är det du som berättar vilken väg du vill gå och på vilket sätt du tar dig dit.

Hit kommer du som brinner för programmering och instämmer med att lätt är tråkigt, svårt är kul. Här finns ett ledarskap som ger dig utrymme att ta egna initiativ. Tillsammans med hjälpande kollegor med samma driv som du finns inga begränsningar på hur långt ni går.

Vår kunds affärsmål är att hjälpa organisationer med sin resa inom digitalisering. De arbetar som verksamhetskonsulter med VAD och VARFÖR samt med tekniken HUR, bygger skräddarsydda lösningar och produkter kopplade till deras egen produktsvit.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Sisyfos Digital.

Arbetsuppgifter

Som utvecklare hos Sisyfos Digital skapar du affärsnytta med mobilappar, AI, lokaliseringstjänster, blockkedjor, och IoT. Vissa kallar det trender inom digitalisering, dem kallar det själva vardagens arbetsredskap.

Hos vår kund ges du stort eget ansvar. Då det är upp till dig själv att se var i organisationen du skulle passa in finns det ingen generell arbetsbeskrivning. Givetvis är det programmering du jobbar med, men vilken riktning du tar får du själv påverka.

Vi söker dig som

Sisyfos Digital söker både frontend- och backendutvecklare och allt där emellan. Framför allt söker dem dig som vill bli bäst inom det område som just du brinner för.
Har du kunskap inom AI kommer du ha ett försprång, men detta är inget krav. Det är personligheten som är a och o i denna roll. Du ska ha ett engagemang och naturligt driv som gör att du får saker att hända. Du är nyfiken och kommer med egna idéer och förbättringsförslag som tar både dig och företaget framåt.

Vi ser fram emot att få höra om din framtidsvision!

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Centrala Uppsala
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sisyfos Digitals önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sisyfos Digital har sitt säte i centrala Uppsala. Vår vardag präglas av buzzwords och våra projekt ligger i framkant. Innovation och nytänkande är ett måste för att utveckla oss som organisation och för att kunna bygga framtidens produkter. Vi vet inte hur framtiden ser ut, men vi förbereder oss så gott vi kan.
Sisyfos Digital AB är en del av Sisyfosgruppen, som är en koncern bestående av bolag inom olika verksamhetsområden som delar en gemensam önskan; att genom små och stora idéer utveckla samhället. Vissa av våra bolag är verksamma inom samhällsbyggnad. Andra bygger nätverk. Några ägnar sig åt varumärken, kommunikation och digitalisering. Med mera.
Dessutom gör vi god äppelmust på Wenngarn, som är ett samhälle utanför Sigtuna som ligger oss varmt om hjärtat.