Biträdande privatrådgivare sökes till danske bank!

Biträdande privatrådgivare sökes till danske bank!

Studerar du på universitet och söker ett meriterande extrajobb vid sidan av dina studier? Har du ett intresse för ekonomi och finans samt värdesätter kunder, service och noggrannhet i jobbet? Nu söker vi dig som vill arbeta som biträdande privatrådgivare åt Danske Bank i Uppsala! Vi söker dig som kan starta v.34 och har god samarbetsförmåga, är lyhörd och noggrann.

Information om uppdraget

Academic Work söker nu för Danske Banks räkning en biträdande privatrådgivare.

Danske Bank är Danmarks största finanskoncern, och en av de största i norden. Danske Bank erbjuder en stor mängd finansiella tjänster och produkter till kunder över hela världen. Deras tjänster vänder sig både till privatpersoner och företag. I dagsläget söker privatkundsteamet nu en kollega som vid extra behov vill vara med och utvecklas i rollen som biträdande privatrådgivare och vägleda bankens kunder.

Detta är ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Danske Bank. Uppdraget inleder med en introduktion v.34-35 och kommer att vara på deltid.

Arbetsuppgifter

Som Biträdande privatrådgivare på Danske Bank har du en affärsstödjande roll i rådgivarteamet i Uppsala. I dina primära arbetsuppgifter ingår att vägleda kunder gällande bankens tjänster.

Du kommer till exempel att:
 • Vägleda kund i frågor rörande bankens e-tjänster
 • Hantera transaktioner
 • Svara kunder i telefon och via säkra meddelanden
 • Boka möten åt privatrådgivaren
Uppdraget är en en perfekt möjlighet för dig att erhålla meriterande erfarenhet inom bank och finans. Tjänsten kommer vara på deltid och vid behov, men om ambition och vilja finns hos dig finns även goda möjligheter till en fortsatt karriär inom området.

Vi söker dig som
 • Studerar ekonomi eller annat relevant ämnesområde på eftergymnasial nivå med minst tre terminer kvar av dina studier.
 • Har möjlighet att arbeta extra under terminen och mer under sommaren.
 • Har grundläggande kunskaper i Office programvara därav främst i Excel.
 • Flytande på engelska och svenska i tal och skrift då detta krävs i kontakt med bankens kunder.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom bank sedan tidigare.

I den här rekryteringen kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper, där vi söker dig som gillar att arbeta kund och affärsfokuserat i ett team med stor ansvarskänsla. Det är därför viktigt att du har ett öga för vad som behövs göras och är lyhörd, noggrann och är lösningsfokuserad i de uppgifter du förväntas lösa. Slutligen ser vi att du är flexibel och har socialkompetens med god servicekänsla, då du kommer arbeta nära ordinarie personal med att stötta i både mail och telefon samt arbeta med att vägleda kunder.

Övrig information
 • Start: v.34
 • Omfattning: Introduktion kommer ske v.34-35. Du kommer arbeta mer under perioden 6/9-13/9 samt jul och nyår. I övrigt kommer du arbeta ca 1-2 dagar/vecka.
 • Arbetstider: 9.00-15.00. Arbetstiderna är flexibla till viss del.
 • Placering: Uppsala
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Danske Bank önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Skydd för den personliga integriteten

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning, Bank & Finans
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Danske bank är en ledande nordeuropeisk bank med tydliga ambitioner för framtiden: att bli erkänd som den mest pålitliga finansiella partnern genom att sätta nya standarder inom finansiella tjänster. Danske Bank har sitt huvudkontor i Köpenhamn och har 19 000 anställda i 15 länder.