Arbetsledare inom anläggning till Frijo i Uppsala!

Arbetsledare inom anläggning till Frijo i Uppsala!

"Jag har lärt mig massor och trivs på Frijo eftersom alla är så varma, roliga och framåt. Vi är verkligen ett team och jag har alltid någonstans att gå om jag stöter på problem. Vi har dessutom den bästa tänkbara arbetschefen! Så beskriver Fitriyah det att arbeta på Frijo. Hon kom in som konsult genom Academic Work och nu kan det vara din tur att göra samma resa som henne!

Information om uppdraget

Sedan 1866 har Frijo genomfört anläggningsarbeten av alla dess slag och med en stabil grund att stå på har de sedan dess arbetat för att vara det bästa alternativet på sin lokala marknad. De lyckas väldigt bra och kanske beror det på alla de engagerade och kompetenta medarbetarna som bolaget består av? Frijo utmärker sig nämligen som ett företag med familjär stämning, korta beslutsvägar och goda karriärmöjligheter, för den som vill. Engagemang är nyckeln till framgång för dig som medarbetare och det, i kombination med spännande projekt, gör jobbet som arbetsledare till ett jobb du inte vill missa. I Uppsala har Frijo bland annat igång ett projekt med grundläggningen av nya Studenternas.

Du erbjuds
 • Möjlighet till att göra karriär. Flera på Frijo har exempelvis gått från arbetsledare till platschef
 • En familjär företagskultur med korta beslutsvägar
 • Möjlighet att vara med att forma och utveckla Uppsalaavdelningen
 • Frihet under ansvar i hur du väljer att planera och genomföra ditt jobb
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som arbetsledare leder du yrkesarbetare, maskinister och underentreprenörer under schaktarbeten inom bland annat gatu- grundläggnings- och VA arbeten. I nära samarbete med platschefer och entreprenadingenjörer säkerhetsställer du att projekten går enligt tidsplan och med rätt kvalité. Detta genom bland annat egenkontroller, arbetsfördelning och dagboksnotering.

Vi söker dig som
 • Har en relevant eftergymnasial utbildning från högskola/yrkeshögskola, eller motsvarande erfarenhet inom anläggning
 • Talar och skriver obehindrat på svenska då detta krävs vid dokumentation samt i kontakten med kunder och kollegor
 • Har mycket god datorvana
 • Körkort B
Som person är du:
 • Strukturerad eftersom rollen ställer krav på att planera ditt och andras arbete på ett effektivt sätt
 • Affärsmässig på så sätt att du är ekonomiskt medveten och har ett sinne för affären
 • Duktig på att kommunicera med olika typer av människor och har en god samarbetsförmåga
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Långsiktigt
 • Placering: Uppsala
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Frijos önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se