Arbeta med innovation i produktion som underhållstekniker!

Arbeta med innovation i produktion som underhållstekniker!

Nu finns möjlighet att arbeta på ett läkemedelsföretag som sätter nytänkande och utveckling i främsta rummet. Är du teknisk lagd och vill få chansen att driva på förbättringsarbetet på ett företag där just dina idéer tas på allvar? Med några års erfarenhet inom MEK-serviceyrken kommer du axla denna roll galant!

Information om uppdraget

Till underhållsenheten på Recipharm söker Academic Work nu en tekniker som ska arbeta med underhållsinsatser på deras anläggning i Uppsala.
På Recipharm får du jobba på ett stabilt företag med god lönsamhet och korta beslutsvägar. Här ges utrymme för just dina idéer på en prestigelös arbetsplats.
Med nya IT-stödsystem för att digitalisera verksamheten blickar Recipharm framåt!

I rollen som underhållstekniker kommer du att tillhöra underhållsavdelningen som idag består av 15 personer. Där blir du en del av en härlig mix av personligheter med bred senioritet - där chansen att lära därmed finns. I ett öppet kontorslandskap värdesätts goda interna samarbeten på ett företag som värnar om sina anställda. Därför har Recipharm trygga anställningsvillkor med bland annat kollektivavtal och arbetstidsförkortning. Vår kund värnar även om din fysiska hälsa och har därför förmåner såsom friskvårdsbidrag och tillgång till gym med ledarledda pass under lunchtid. För att du som arbetstagare på bästa sätt ska få ihop arbete och privatliv har du även möjlighet till flextid.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Recipharm.

Arbetsuppgifter

Som underhållstekniker arbetar du främst med avhjälpande och förebyggande underhåll enligt schema, i nära samarbete med planeringsingenjörer, underhållsingenjörer och maskinoperatörer. Detta kan både innebära planerade, men också akuta underhåll.

Du kommer till exempel att:
 • Ansvara för renovering av reservdelar i verkstaden
 • Jobba med felsökning av utrustning
 • Inventera och administrera reservdelslagret
 • Bistå produktionen med teknisk kompetens vid problemlösning och avvikelseutredningar
Vidare kommer du att medverka i förbättringsarbetet och delta vid riskanalyser gällande driftsäkerhet. Då Recipharm har en implementerad Lean-filosofi är detta något som stäms av löpande på bland annat forum där ni tillsammans arbetar med förbättringar för att effektivisera processen.
För den intresserade finns även efter en tid möjlighet till att ingå i beredskap med jour.

I dagsläget är arbetstiden förlagd under dagtid, men för att utnyttja fabriker och volymökningarna på bästa sätt planeras 2-skift i framtiden.

Vi söker dig som
 • Har som lägst en teknisk gymnasieutbildning
 • Pratar flytande svenska och har goda kunskaper i engelska
 • Har erfarenhet av MEK-serviceyrken
 • Har B-körkort
Har du tidigare arbetat med att reparera utrustningar i processmiljö värderas detta högt. Det är även meriterande om du har kunskaper inom mekaniska, hydrauliska och/eller pneumatiska styr- och reglertekniksystem men detta är enbart ett stort plus. En bonus är också om du har erfarenhet av el och/eller tidigare arbetat inom läkemedel- eller processindustrin.

Som person är du tekniskt lagd och räds inte för att kavla upp ärmarna. Du är noggrann och följer de kvalitetsstandarder som behövs för arbetet. Du bryter ned problem och identifierar resurser för att lösa dina uppgifter. Du arbetar hårt och lägger ned tid, energi och engagemang på ditt arbete. Vidare utstrålar du trygghet, stabilitet och besitter god självinsikt. Servicekänsla är även något vi eftersöker hos dig som kandidat.

Vi ser fram emot din ansökan!

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Uppsala
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Recipharms önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har cirka 5 000 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, samt farmaceutisk produktutveckling. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 5,3 miljarder kronor och har utvecklings- och tillverknings-anläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Recipharms B-aktie (RECI B) är noterad på Nasdaq Stockholm.