Applikationsingenjör sökes till världsledande leverantör av vattenjetaggregat

Applikationsingenjör sökes till världsledande leverantör av vattenjetaggregat

Vill du få möjlighet att starta din karriär på ett ledande företag inom Waterjet Propulsion? Har du en civil- eller högskoleingenjörsexamen inom elektroteknik och vill få chansen att arbeta med en världsledande produkt med brett teknikinnehåll? Sök tjänsten redan dag då vi arbetar med ett löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Marine Jet Powers räkning en applikationsingenjör med start omgående. Som medarbetare hos Marine Jet Power får du möjligheten att vara med och påverka framtiden för ett expansivt företag som är unikt på deras marknad. Du möter kunder som bygger fartyg runt hela världen och kommer att ha internationella kontakter med både kunder och leverantörer. I Sverige har Marine Jet Power idag ca 35 medarbetare vilket gör samarbetet nära och beslutsvägarna korta.

Marine Jet Power erbjuder dessutom en dynamisk miljö med spännande produkter. Du kommer att bli en del av ett välfungerande team och jobba i en kreativ miljö.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Marine Jet Powers önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Marine Jet Power. Deras intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som applikationsingenjör ansvarar du för att ta fram optimala produktlösningar till kundapplikationer och system. Du arbetar med att överföra kundkrav till leveransbara system, vilket innefattar allt från framtagning av övergripande systemlösningar till utveckling av specifika enheter, funktioner, elektronik och mjukvara.

Du kommer till exempel att:
 • Säkerställa att produktionen du tar fram håller högsta marina standard
 • Ansvara för teknisk support kring systemen både internt inom bolaget och externt mot samarbetspartners och kunder
 • Då Marine Jet Power tar fram kundspecifika lösningar ansvarar du också för att alla nödvändiga underlag i form av ritningar, manualer, etc. tas fram för produkterna du arbetar med
 • Vara testansvarig vid behov med information kring test av system, enheter och funktioner
Tjänsten passar dig som har ett stort teknikintresse och vill få möjligheten att utvecklas inom ett mycket spännande, kreativt, internationellt och växande företag!

Vi söker dig som
 • Har en civil- eller högskoleingenjörsexamen inom elektroteknik
 • Talar och skriver svenska och engelska flytande, detta då du dagligen kommer använda dig av båda språken i kontakt med kunder
 • Kunna uppvisa goda betyg. Var vänlig bifoga slutbetyg i din ansökan
Det är meriterande om du....

* Har erfarenhet av mjukvara och system: AutoCAD, EPLAN, CodeSys och CAN-bus system

Som person är du driven, engagerad och har god samarbetsförmåga. Du gillar att jobba i team med andra då du kommer samarbeta internt och även externt med kunder och leverantörer. Du trivs också av att jobba på ett företag som är kundstyrt och med korta beslutsvägar och sprider glädje och energi omkring dig.

Övrig information
 • Start: Mitten av augusti
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Uppsala
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Marine Jet Power är en världsledande leverantör av vattenjetaggregat, där de motormässigt täcker hela spannet från 112 kW till 15 MW. Deras kunder efterfrågar applikationer för allt från statliga marina patrullbåtar, större passagerarbåtar och lyxyachts till arbetsbåtar. De har tillverkande enheter i Uppsala, Sverige samt i Cheltenham, England och egna försäljningskontor i Singapore, Italien och USA, samt ett globalt agentnätverk för att täcka resterande marknader.