Aktivt sommarjobb på Anticimex för den orädde studenten

Aktivt sommarjobb på Anticimex för den orädde studenten

Är du student och söker ett sommarjobb där du får röra på dig och träffa kunder? Är du orädd för skadedjur och har körkort? Då kan det här vara en spännande tjänst för dig under sommaren och möjlighet till deltid under terminen finns för rätt person. Var snabb på bollen och skicka in din ansökan direkt!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Anticimex räkning en skadedjursbekämpare till sommaren med start i början av juli.

Anticimex arbetar med att förebygga och skydda privatpersoner och företag från skadedjur både nationellt och internationellt. Är du intresserad av att få förmånen att skapa en inblick i hur skadedjur och deras cykler ser ut?

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Anticimex.

Arbetsuppgifter

Som skadedjursbekämpare kommer du att assistera dina kollegor ute på fältet med bekämpning av myror, silverfiskar med mera. Under sommaren har de ett ökat behov i och med getingsäsongen. Du kan exempelvis komma att röra dig på tak och i mindre utrymmen vilket betyder att du inte får ha svårt för höga höjder och trånga utrymmen. För att du ska känna dig säker i din arbetsroll kommer du inför uppdragsstarten att få en gedigen introduktion om hur arbetet utförs och hur du ska hantera eventuella risker i arbetet.

Omfattningen är heltid under sommaren och du kommer få upplärning på plats innan du börjar. Då sommaren innebär en högsäsong ser vi gärna att du vill arbeta under hela denna period. Du kommer att börja i juli och jobba fram till slutet av augusti.

Exempel på hur en dag kan se ut:
 • Du kommer till kontoret och får en lista på kunder som du skall besöka under dagen
 • Du planerar din dag för att hinna med så många ärenden som möjligt, det vill säga att du exempelvis åker till husen i ett speciellt område först, och sedan till husen i nästa område.
 • Sedan tar du en av Anticimex egna bilar och åker ut till kunderna. Väl på plats visar kunden vart problemet finns varpå du åtgärdar problemet.
Vi söker dig som
 • Är studerande på eftergymnasial nivå
 • Har goda kunskaper i svenska då man kommunicerar med kunder
 • Innehar körkort B
 • Är praktiskt lagd och serviceinriktad
 • Ej har påvisad överkänslighet mot getingar då det är främst getingar som du kommer att bekämpa under sommarmånaderna
Det är meriterande om du arbetat i en liknande roll tidigare.

Som person är du glad, kommunikativ och serviceminded då du kommer att ha mycket kontakt med kunder och olika typer av personer. Vi ser att du är en person som trivs utomhus och inte är rädd för att få "skit under naglarna". Vidare tror du att du som söker har en förmåga att ta egna initiativ då det finns utrymme för dig att vara med och påverka tidsupplägget i det dagliga arbetet.

Övrig information
 • Start: April
 • Omfattning: Långsiktigt cirka 2 dagar/vecka och heltid under sommaren
 • Placering: Uppsala
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Anticimex önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Miljö & Djurvård
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Anticimex är ett internationellt serviceföretag som grundades i Sverige 1934. Deras drygt 3 500 medarbetare skapar trygga och hälsosamma inomhusmiljöer inom områdena skadedjur, livsmedelshygien, byggnadsmiljö, energi och brandskydd. De omsätter drygt 3,3 miljarder kronor och finns i 14 länder. Anticimex har haft en obruten tillväxt sedan starten och ser stora möjligheter till vidare expansion.