Administrativ roll för dig som gillar ordning och reda!

Administrativ roll för dig som gillar ordning och reda!

Vill du ha en vardag där den ena dagen inte är den andra lik? Om du vill arbeta heltid i en administrativ roll inom nyckelhantering med mycket kundkontakt, bla ett av Sveriges största bostadsbolag, kan det här vara tjänsten för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker administratör till Byggbeslag Lås & Säkerhet. I denna roll kommer du att arbeta med in och utlämning av nycklar till hyresgäster och hantverkare. Du kommer också att sköta den administration som sker vid in och utlämningarna. Butiken ligger i Uppsala på Kungsgatan där du främst kommer bemöta kunderna direkt över disk. Teamet består av fyra personer där det är frihet under ansvar som gäller.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som administratör kommer du arbeta i en serviceinriktad roll där du kommer arbeta med nyckelhanteringen till olika kunder, så som fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, byggföretag m.m.

I dina arbetsuppgifter kommer bla följande ingå:
 • Hantering av nycklar, både lån samt vid av-/inflytt i lägenheter
 • Administration kring nyckelhanteringen
 • Ta emot kunder i butik
 • Svara på mail och telefon
 • Vara behjälplig i projekt med förberedelse av nycklar, cylindrar, taggar, kvittenser m.m.
Tjänsten passar dig som trivs med att ha många bollar i luften och ser möjligheter istället för problem. Tjänsten passar för den som trivs med många olika arbetsuppgifter. Här är möjligheten för dig som är noggrann och vill komma in i en administrativ roll med mycket kundkontakt över disk i butiken samt via telefon och mail.

Vi söker dig som
 • Har en gymnasieutbildning
 • Har god datavana
 • Har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift då arbetet kräver detta
 • Tycker om att arbeta med kundservice och administration
Det är meriterande om du tidigare har arbetat med administration och kundservice.

Som person är du noggrann, strukturerad och mån om att utföra dina arbetsuppgifter med bra kvalité. Du har en stor ansvarskänsla och är anpassningsbar då det kan hända mycket samtidigt. Då det ofta ligger många ärenden i kö är det viktigt att du är stresstålig och trots mycket på bordet bemöter du kunderna i butiken direkt och med ett leende. Vi kommer i denna rekryteringsprocess att lägga väldigt stor vikt på personliga egenskaper.

Övrig information
 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Uppsala
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se