Account Managers till vårt Uppsalakontor – Testa om du har det vi söker!

Account Managers till vårt Uppsalakontor – Testa om du har det vi söker!

Är du en av dem som alltid övertygar vännerna om att boka resan dit just du vill åka? Eller som charmar svärföräldrarna när ni ses? Märks det på dig när du ligger under i quizkampen eller när du lyckas med en riktigt snygg fickparkering? Då är vi intresserad att höra från dig! Vi tror nämligen att du har en talang som kan göra dig till en riktigt vass Account Manager!

Information om uppdraget

Att jobba som Account Manager hos oss liknar till stor del andra jobb inom försäljning. Du letar själv upp potentiella kunder, skapar kontakter och säljer in våra tjänster genom personliga möten. Skillnaden är att du hos oss säljer något som verkligen gör skillnad. För varje affär du tar hem hjälper du företag att växa samtidigt som du skapar arbetstillfällen för studenter och nyutexaminerade akademiker. Dessutom blir du som Account Manager på Academic Work ansiktet utåt för ett företag som det går väldigt bra för. Vi har nöjdast kunder i branschen för sjunde året i rad enligt Svenskt Kvalitetsindex (SKI) och har tagit marknadsandelar de senaste 21 kvartalen.

Vi tror verkligen att du kommer trivas hos oss. Vi lägger mycket fokus på att skapa en miljö och kultur som får våra medarbetare att må bra och växa både som människor och i sin roll. Och vi vågar faktiskt sticka ut hakan och säga att vi lyckas riktigt bra med det. Här berättar vi mer om tjänsten som Account Manager, utbildningar och utvecklingsmöjligheter vi erbjuder, hur det är att jobba hos oss och varför vi vet att vi är en bra arbetsplats.

Arbetsuppgifter

Som Account manager hos oss är du som en egen företagare i företaget. Du driver dina egna kundrelationer, från prospektering till fördjupade samarbete och merförsäljning. Dina dagar kommer fyllas av att söka upp och kontakta nya företag och kontaktpersoner, träffa nya och befintliga kunder och att utveckla interna samarbeten med dina kollegor inom både sälj- och rekryteringsorganisationen. Hur du planerar dina arbetsdagar är mycket upp till dig.

Vi söker dig som

För att lyckas i rollen som Account Manager spelar inte dina tidigare erfarenheter eller ditt CV så stor roll. Det vi letar efter är potential och rätt personlighet. Närmare bestämt dig som:
  • Gärna tar initiativ
  • Har fullt fokus på mål och är beredd att kämpa för att komma dit du vill
  • Har ett intresse för att göra affärer och etablera goda relationer med dina kunder
  • Är därför bra på att lyssna och förstå andra människor
  • Har bra koll på dina styrkor, samtidigt som du är ödmjuk för dina utvecklingsområden
Personligheten är viktigast utöver det ställer vi bara krav på B-körkort, goda kunskaper i svenska och grundläggande kunskaper i engelska.

Övrig information
  • Start: 22 Oktober 2018 anställningen inleds med vår introduktion för alla nya Account Managers
  • Omfattning: Heltid, kontorstider
  • Lön: Månadslön med en fast del samt en rörlig provisionsdel
  • Placering: Vårt Uppsalakontor som tillhör Stockholmskontoret Nord
  • Ansvarig rekryterare: Matilda Lyngéus, Talent Acquisition Manager, accountmanagerstockholm@academicwork.se.
Så söker du tjänsten

Eftersom de som lyckas i rollen som Account Manager har väldigt olika bakgrunder, fokuserar vi istället på potential och personliga egenskaper. Därför går vi ifrån den traditionella ansökan med CV och har istället tester som första steg i vår rekryteringsprocess. Vi vill ge alla en chans så testerna är öppna för alla. Ta första steget genom att klicka på Ansök via annan site som tar dig direkt till testerna!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du först veta mer om tjänsten Läs mer om rollen, oss och vår kultur här.