Öppen ansökan som projektör till företag verksamt inom fibernät!

Öppen ansökan som projektör till företag verksamt inom fibernät!

Som projektör kan du förvänta dig en roll som innebär såväl variation som utmaningar där du får nyttja din fallenhet för god kommunikation och problemlösande förmåga. Du behöver inte den längsta meritlistan för den här tjänsten, vi söker dig som har ett starkt intresse för fiberbranschen och som har ett engagemang som lyser lika starkt som dina kollegors. Om detta låter som rätt nästa steg för dig ser vi fram emot din ansökan!

Information om uppdraget

Vår kund är en infrastruktur- och tjänsteleverantör som besitter bred kompetens och som värnar om hållbarhet genom att arbeta med etik, miljö och den ekonomiska aspekten i deras projekt. Vi har ett långtgående samarbete med kunden och har flera konsulter i motsvarande roller. Du kan förvänta dig en arbetsglad grupp med en fin dynamik bestående av olika senioritet.

Som Junior projektör kommer du att tillhöra ett team som ansvarar för projektering av fibernät från början till slut. Avdelningen arbetar med projekt på landsbygden och i tätorter samt med förtätning av befintliga områden. Projekten varierar i storlek och komplexitet, inget projekt är det andra likt. Du kan förvänta dig en roll där du både arbetar självständigt när du är redo för det, och tillsammans med kollegorna i teamet.

Du erbjuds

En gedigen introduktion där du tilldelas en erfaren mentor som säkerställer att du har förutsättningar att utföra ditt arbete med högsta kvalitet.

En roll med många kontaktytor, både internt och externt.

En roll där du får arbeta med projekt som går i linje med ditt intresse för teknik och infrastruktur.

En långsiktig tjänst med möjlighet till tillsvidareanställning hos IP-Only efter ett år

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Arbeta med dokumentation i form av bland annat utskarvningsplaner och verifiering av inmätningar

Arbeta i fält och undersöka mark- och terrängförhållanden och anläggningstekniska detaljer

Vi söker dig som

Har ett starkt tekniskt intresse, speciellt för fiber

Har boende i Västmanland eller Uppsala

Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då båda språken används i den dagliga kommunikationen

Besitter god datavana

Innehar B-körkort

Vi anser det som meriterande, men inget krav om du

Har eftergymnasial utbildning med inriktning mot fiber alternativt annan relevant teknisk inriktning

Har tidigare arbetslivserfarenhet från telekombranschen, till exempel som projektör, dokumentatör, tekniker eller dylikt

Har erfarenhet av roller som inneburit många sociala kontaktytor

Har tillgång till egen bil

I den här rekryteringsprocessen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är:

Lösningsorienterad

Kommunikativ

Flexibel

Övrig information
  • Detta är en öppen ansökan, vi kommer att kontakta dig när ett behov uppstår hos vår kund.
  • Start: Vår kund har ett återkommande behov och start kommer således kommuniceras när behovet uppstår igen.
  • Omfattning: heltid
  • Placering: Flexibel men på något av kontoren i Västermanland Västerås, Uppsala eller Kristinehamn. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån efter överenskommelse.
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och IP-Onlys önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se