Är du systemvetare inom frontend/Angular?

Är du systemvetare inom frontend/Angular?

Nu ges du möjlighet att få applicera dina kunskap av Angular i praktiskt arbete. S2 Communications söker efter en pragmatisk systemvetare där du tillsammans med ditt team kommer att leverera bolagets tjänst till deras kunder. Här erbjuds du ett arbetssätt enligt learning by doing och får chans att bli en del av ett bolag i medvind. Välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget

S2 Communications tillhandahåller en molnbaserad webbplattform för försäljning, möten och kundservice. Deras kunder varierar i bransch och storlek men är primärt innesäljavdelningar och contact centers som arbetar med försäljning, möten och kundservice.

Här får du bli en del av en arbetsplats med stort engagemang och driv. Du sitter på ett härligt kontor i centrala Uppsala och arbetar i ett team om 3 personer där du rapporterar till produktägare och projektansvarig Pär. Anledningen till att vi letar efter dig är att en affär med skarp deadline ska levereras till kund i under hösten. Nu söker vi därför efter dig som vill vara med och leverera denna lösning till kund. Då bolaget är i tillväxt ser vi goda chanser till att du kan fortsatt vara en viktig del av teamet även efter avslutat projekt.

Detta är ett konsultuppdrag som initialt löper under ett kundprojekt hos S2 Communications. Vi ser gärna att du kan starta så snart som möjligt för att kunna delta under större delen av projeket. Projeketet beräknas löpa under 3-4 månader. Det finns goda chanser att bli förlängd på uppdraget med chans till en långvarig anställning förutsatt att du presterar goda resultat i din roll och har ett väl fungerande samarbete med S2 Communcations. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som systemutvecklare i projektet kommer du att få vara med i vecko- och viss dagsuppföljning. Du kommer att få vara med i leverans av S2 Communications frontend lösning till kund där du främst kommer att använda dig ramverket angular. Teamet består av 3 medarbetare och du kommer exempelvis att:
 • Arbeta med frontendutveckling i ramverket Angular
 • Arbeta med nyutveckling och underhåll av S2 Communications produkt
 • Delta i planeringsmöten med teamet
Vi söker dig som
 • Är utbildad inom systemvetenskap
 • Har goda kunskaper i ramverket Angular
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift, då arbetet sker på båda språken
Det är meriterande, men inte ett krav om du har:
 • Kunskap i C# eller .Net
 • Arbetslivserfarenhet inom systemutveckling
För att lyckas och trivas i denna roll är det viktigt att du:
 • Är uthållig vilket ses i ditt sätt att ta dig an och slutföra arbetsuppgifter oavsett karaktär
 • Är självgående person som uppskattar inlärningssättet learning by doing
 • Har ett flexibel i ditt sätt att kunna ta instruktioner och tips från kollegor, då tid och arbetsbeslastning varierar
 • Besitter hög personlig mognad och arbetar ansvarstagande och ser konstruktiv feedback som ett verktyg att utvecklas
Övrig information
 • Start: Så snart som möjligt
 • Omfattning: Heltid, projektanställning
 • Placering: Centrala Uppsala
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och S2 Communications önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se