El-montör / Uppsala / Heltid

El-montör / Uppsala / Heltid

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill ha omväxlande arbetsuppgifter med stort egenansvar i ett värderingsstyrt företag med prestigelös atmosfär och korta beslutsvägar. Du får möjligheten att jobba med kunder som är världsledande inom sina områden i en växande koncern som präglas av enkelhet och entreprenörsanda. Du kommer att arbeta som el-montör i vår produktion där noggrannhet och kvalité är ledord. Arbetet kräver att du kan tyda och följa el scheman samt mekaniska ritningar av olika slag. Du kommer att ingå i ett sammansvetsat team där du arbetar självständigt men ändå i nära samarbete med produktions samt projektledning.

Din profil

Du har en grundutbildning på minst gymnasienivå inom el-/automation. Det är meriterande om du innehar arbetslivserfarenhet av liknade arbetsuppgifter inom elskåpsmontage/automation. Du är bra på att kommunicera, har lätt för att samarbeta och skapa förtroende både internt och externt. Du är kundfokuserad, initiativrik och vågar ta ansvar. Du är trygg i dig själv och gillar utmaningar samt är bidragande med arbetsglädje i gruppen. Du behärskar svenska och engelska, både i tal och skrift.

Om oss

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Elvira Johansson
Telefon 720 33 95 35
Område Uppsala stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 4 juli (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För vår kund AQ M-Tech söker vi nu två el-montörer. AQ M-Tech AB är ett dotterbolag inom koncernen AQ Group som bedriver verksamhet i Uppsala med sammanlagt 48 anställda och en omsättning på 80 miljoner SEK. Bolaget konstruerar och producerar elektriska kraft- och styrutrustningar samt automationslösningar till krävande industrikunder med ett åtagande för Total kvalitet. AQ Group är en av Sveriges ledande leverantörer av komponenter och system till krävande industrikunder. Tjänsten är en heltid och är belägen i Uppsala och uppdraget är inledningsvis på sex månader. Vi arbetar med ett löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag!