Reservdelsförsäljare

Reservdelsförsäljare

Vill du arbeta med reservdelar och tillbehör? Vara delaktig och kunna påverka företagets utveckling?

Din profil
Tjänsten består i att sälja reservdelar och tillbehör i vår butik i Uppsala. Vi söker dig som tidigare har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du bör kunna organisera, planera samt fatta egna beslut. Du ska ha en positiv inställning, god samarbetsvilja och har god administrativ förmåga. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete där ditt engagemang och din personlighet är av stor betydelse. Datavana och B- körkort är ett krav. Lastmaskinskort/truck är meriterande.

I denna tillsättning lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att lyckas i rollen tror vi att du behöver vara en driven problemlösare som tillsammans med kollegor samarbetar mot utsatta mål. Du är en nyckelperson för att vidareutveckla relationerna till våra kunder och därför ser vi gärna att du är kommunikativ i ditt förhållningssätt och sätter kundens behov i centrum. Hos oss är det högt i tak och vi kombinerar gärna humor med professionalitet i en familjär atmosfär som präglas av kamratskap, glädje och målmedvetenhet.

Staffare AB arbetar aktivt för att främja mångfald i alla led och strävar efter en jämnare könsfördelning inom företaget. Därför uppmuntrar vi en mångfald av sökande till alla våra tjänster.
Företaget är under stark expansion och har kund och kvalitet som starka hörnstenar.
  • Skicka din ansökan till: mikael.widen@staffare.se
  • För mer information Ring: Mikael Widen 018-10 21 30
  • Välkommen att skicka din ansökan senast: 2019-11-01.
  • Tjänsten är en tillsvidareanställning.
  • Rekryteringen sker löpande
Mer info
Kontaktperson Mikael Widen
Telefon 018-10 21 30
Email Mejla Mikael Widen
Område Uppsala stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.staffare.se
Sista ansökningsdag 1 nov 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Staffare AB grundades 1982 av Anders Staffare. Resan började i ett litet kontor på Huddig fabriken med 1 anställd och idag är vi 102 anställda och finns på åtta orter med fullserviceanläggningar i Uppsala, Bollnäs, Hudiksvall, Timrå, Skellefteå & Luleå. I Stockholm och Västerås har vi försäljningskontor

Hos oss finner ni några av de största varumärkena inom sina segment: Huddig, Wacker Neuson, Weidemann, Manitou, Massey Ferguson, Rottne, Kverneland, Pöttinger, Trejon m.fl.
Genom att tillhandahålla produkter och tjänster av högsta kvalitét och ständigt sträva mot att förbättra vår organisation, med en långsiktighet i varje agerande och med kunden i fokus, kan vi vara en stark partner till våra kunder, medarbetare och leverantörer.