Growth Manager

Growth Manager

46elks tillhandahåller en av marknadens smidigaste API tjänster! Vi hjälper våra kunder att på ett enkelt sätt och med låga trösklar kunna nyttja telefonnummer, tvåvägs-SMS och automatiska telefonsamtal i sina egna applikationer. Våra kunder har behov av att kommunicera automatiskt och vår API tjänst gör det möjligt att på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt möta dessa behov så att kunden kan skapa nytta för den egna verksamheten.

46elks lade sin grund 2011 och växer fort nu. Därför söker vi nu en Growth Manager som kan ta sig an och utveckla de befintliga kunderna. Är du en person med någon form av teknisk bakgrund som skulle vilja vara med och bygga upp ett team i detta innovativa start-up bolag?

VI ERBJUDER:
En central roll på ett innovativt och entreprenörsdrivet bolag med Start-up anda och ett gott rykte. 46elks är en teknisk arbetsplats som har sitt kontor centralt i Uppsala. Detta är en arbetsplats med högt i tak och det finns stora möjligheter till att påverka och utvecklas. Det finns stabilitet och trygghet i bolaget samtidigt som vi hela tiden tittar på hur vi kan göra saker bättre. Vi har kul på jobbet och vill att du ska trivas!

OM TJÄNSTEN:
Ditt fokus kommer att vara på de befintliga kunderna där du på ett strategiskt sätt kommer ansvara för att utveckla och hitta nya marknader för våra kunder. Första tiden kommer arbetet uteslutande bestå av att lära känna våra kunder och att aktivt hjälpa dom att ännu mer framgångsrikt använda sig av våra tjänster. Du kommer succesivt att bygga upp ett team kring detta. Att tillsätta en Growth Manager är 46elks första steg mot att bygga upp ett team som fokuserar på intäktsökning från befintliga användare och du rapporterar direkt till VD.

OM DIG:
  • Erfarenhet av ledarskap.
  • Du har sålt en tjänst och inte enbart en produkt.
  • Förmåga att vara konsultativ som person.
  • Någon form av teknisk bakgrund och ett stort intresse. Du kommer att skriva dina första rader kod.
  • Kunskap för att förstå möjligheten med 46 Elks API tjänst
  • Viljan att vara med och bygga företaget och Growth teamet
  • Minst två års vana av B2B
ÖNSKVÄRT:
-Någon form av teknisk utbildning

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Ulrika Gerle. Urval sker löpande. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Ulrika på mail: ulrika.gerle@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Urval sker löpande.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 30 sept 2019 (12 dagar kvar)