Hoppa till innehåll
2Complete logotyp

Kundservice och Reklamationshantering i Uppsala

Ansök nu
Att hjälpa människor är det bästa jobbet man kan ha. Håller du med? Om du gör det, och vill arbeta på en arbetsplats som fått utmärkelser för sin Kundservice, är det dig vi söker. Hos våra kunder i Uppsala hittar du stora, härliga och professionella team med stora utvecklingsmöjligheter.

Vad erbjuder vi?

Vi är ständigt på jakt efter nya stjärnor inom kundservice. Hos våra uppdragsgivare kommer du att hjälpa kunderna genom deras utmaningar. Du kommer till arbetsplatser med en genomtänkt uppstart för en lång karriär där du får hjälpa verksamheten att ständigt utvecklas samtidigt som de kommer göra detsamma för dig.

Vem söker vi?

Vi vill komma i kontakt med dig som älskar du att hjälpa människor och har funderat på en utpräglad karriär inom service och bemötande. Känslan i ett bra bemötande kommer till största del från dig som person. I samförstånd med riktlinjer och verktyg att hjälpa kunden, blir det en oslagbar kombination. Det handlar om en vilja att på ett trevligt, effektivt och problemfritt sätt hjälpa till med stort som smått och lätt som svårt. Vi vill tala med dig oavsett om du har erfarenhet från service eller om du är i starten av din karriär. Är du ny inom Kundservice är du givetvis nyfiken på hur en professionell kundservice fungerar. Vi ser fram emot att tala närmare med dig.

Är du en erfaren Kundservicemedarbetare med specialisering, är det väldigt passande att kontakta oss. Vi söker dig med erfarenhet från:
  • Reklamationer
  • Försäljning
  • Utredningar
  • Teknisk Kundservice
Ansök idag och lär dig mer om vilka uppdrag vi nu anställer till.

Vad innebär rollen?

Du kommer att arbeta som Kundservicemedarbetare där dina uppgifter kommer bestå av att ta emot inkommande samtal från kunder och även att svara på mejl. Du kommer att arbeta i gemenskap med ett härligt team där ni tillsammans utvecklas och erbjuder kunden den bästa servicen och lösningen på deras frågeställning.

Vi söker dig som trivs med den dagliga kundkontakten och inte är rädd för telefon eller att det stundtals ringer väldigt många kunder. Du motiveras av att arbeta ihop med ditt team och är som person driven, engagerad och redo för alla utmaningar!
Är du intresserad av tjänsten är du mer än välkommen att skicka din ansökan och har du frågor kan du kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson.

2Complete

Varför skall du bli konsult hos oss?

Som konsult hos oss omfattas du alltid av kollektivavtal. Detta ger dig bland annat avtalsenliga villkor gällande semester, pension, lön och friskvårdsbidrag.

Vi är din partner i arbetslivet. Som konsult får du utöver din chef på arbetsplatsen även en engagerad konsultchef vars främsta fokus är att se till att arbetsplatsen och rollen du befinner dig i är den perfekta matchen för dig och din utveckling.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är även utnämnt till Gasellföretag 2022. En utmärkelse som tilldelas Sveriges mest hälsosamma och snabbast växande företag.
Mer info
Kontaktperson
Joel Claeson
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
26 sep. 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare