Hoppa till innehåll
Vill du ha ett utvecklande arbete där du får arbeta med frihet under ansvar och där ingen dag är den andra lik. Då har vi tjänsten för dig som Storkökstekniker. Du har möjlighet att utgå hemifrån med servicebil och arbeta i Uppsala med omnejd

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder ett flexibelt arbete med stor variation, du blir del av ett härligt team med kollegor som stöttar och hjälper varandra. Du får tillgång till servicebil och kan utgå hemifrån oavsett vart i Stockholm du bor. Arbetstiderna är måndag till fredag 7-16. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personliglämplighet.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse, du har erfarenhet av att arbeta med felsökning och trivs med att arbeta med kundkontakt. Vi söker dig som behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt att du har B-körkort.

Vad innebär rollen?

I rollen kommer du att arbeta ute på fältet hos företagets restaurangkunder med:
  • Felsökning
  • Reparationer
  • Underhåll
  • Installationer
Du kommer att arbeta både självständigt och i team. Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande.

2Complete

Varför skall du bli konsult hos oss?

Som konsult hos oss omfattas du alltid av kollektivavtal. Detta ger dig bland annat avtalsenliga villkor gällande semester, pension, lön, friskvårdsbidrag, och terminalglasögon.

Vi är din partner i arbetslivet. Som konsult får du utöver din chef på arbetsplatsen även en engagerad konsultchef vars främsta fokus är att se till att arbetsplatsen och rollen du befinner dig i är den perfekta matchen för dig och din utveckling.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är Gasellen vinnare 2022, utmärkelsen som tilldelas Sveriges snabbast växande företag.
Mer info
Kontaktperson
Emily Higgins
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 apr. 2023 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information ges vid personlig kontakt

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare