Hoppa till innehåll

Servicetekniker till Uppsala

Vill du ha ett utvecklande arbete där du får arbeta med frihet under ansvar, där ingen dag är den andra lik. Då har vi tjänsten för dig som Servicetekniker inom storköksmaskiner. Du har möjlighet att utgå hemifrån med servicebil och arbetsområdet är Uppsala och norra Stockholm.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder ett flexibelt arbete med stor variation, du blir del av ett härligt team med kollegor som stöttar och hjälper varandra. Vi erbjuder marknadsmässig lön, en anställning direkt av vår kund och möjlighet till utveckling. Du kommer att ha en varierande vardag med mycket kundkontakt.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse, du har erfarenhet av att arbeta med felsökning och trivs med att arbeta med kundkontakt. Vi söker dig som behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt att du har B-körkort.

Som person ser vi att du är flexibel, trivs med variation och du vill arbeta med kundkontakt. Du trivs med att arbeta självständigt och i team.

Vad innebär rollen?

I rollen kommer du att arbeta ute på fältet med storköksmaskiner. Arbetsuppgifterna kommer att utföras hos företagets de innefattar bland annat:
  • Felsökning
  • Reparationer
  • Underhåll
  • Installationer
Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins.

2Complete

Trygghet och förtroende är målen i 2Completes rekryteringsprocess. Detta uppnås genom ett nära och personligt samarbete med de kunder som valt oss som sin rekryteringspartner. Vår passion för att få ut människor i arbete och att få in rätt person i rätt sammanhang i arbetslivet, driver oss framåt.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är Gasellen vinnare 2022, utmärkelsen som tilldelas Sveriges snabbast växande företag.
2Complete Group logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
01 dec. 2023 (3 dagar kvar)
Typ av anställning

Kontaktperson
Emily Higgins
Email
Telefon

Om arbetsgivaren

Mer information ges vid personlig kontakt

Fler jobb från samma arbetsgivare

Lidingö
Fordon
Företagslogga
Södertälje
Service & Kundtjänst
Företagslogga
Sundsvall
Teknik & Ingenjör
Företagslogga

Liknande Jobb

Uppsala stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Enköping
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Uppsala stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga