Underhållstekniker till St:Eriks i Uppsala

Underhållstekniker till St:Eriks i Uppsala

Dina arbetsuppgifter

Till vår kund St:Eriks i Uppsala söker vi nu en underhållstekniker, vi ser gärna att du bor i Uppsala eller i norra Stockholm. Trivs du med att jobba i ett högt tempo med en hög ansvarskänsla? Sök denna tjänsten idag!

Du kommer att ingå i Underhållsavdelningen vars huvuduppgift är att hålla högsta möjliga tillgänglighet på hela fabrikens produktionsutrustning. Vi arbetar för att ständigt förbättra person- och driftsäkerhet på hela produktionsanläggningen och öka underhållets kvalitet och kostnadseffektivitet.

Som underhållstekniker arbetar du med att utföra avhjälpande, förebyggande och förbättrande underhållsarbete på fabrikens samtliga produktionsavsnitt. Arbetsuppgifter prioriteras med Underhållsledare och kommer via arbetsorder, direktkontakt med personal ur drift- eller övriga underhållsorganisationen eller på eget initiativ. Arbetet innebär kontakt och samarbete med personal från samtliga avdelningar inom drift och underhåll.

Arbetstiderna är måndag till fredag 06:00-15:00. Tjänsten är planerad att övergå i tillsvidareanställning hos St:Eriks efter 6 månader. Detta är en bemanningslösning där du blir anställd av 2Complete och arbetar som konsult hos S:t Eriks.

Din profil

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har erfarenhet inom teknik/underhåll sedan tidigare. Har du ett intresse mot automation och/eller hydraulik är det meriterande.

I ditt dagliga arbete är du noggrann, drivkraftig och sätter alltid kunden i fokus. Du har ett genuint intresse för teknik, är en problemlösare och har god verktygsvana. Du kan se samband och grundorsaker till driftstörningar samt initiera och driva förbättringsåtgärder. Det är av vikt att du kan samarbeta med olika personer och befattningar.

Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift samt grundläggande kunskaper i engelska. Ett krav för tjänsten är att du har B-körkort samt truckkort.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Jerry Stribrant på telefon 070-845 99 04 eller jerry.stribrant@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

S:t Eriks AB utvecklar, tillverkar, säljer och levererar Mark-, Tak- och VA-system till entreprenörer och återförsäljare på den nordiska marknaden. Vi är ca 400 medarbetare vid fabriker och kontor över hela Sverige från Staffanstorp i söder till Piteå i norr. Mer information om företaget och verksamheten hittar du på www.steriks.se