Koordinator inom kommunikation sökes till IP-Only

Koordinator inom kommunikation sökes till IP-Only

Dina arbetsuppgifter

Som Kundkommunikationskoordinator kommer du att bli en del av ett team på fyra personer som ansvarar för kommunikationen till IP-Onlys villakunder och flerbostadskunder runt om hela Sverige. Ni ser till att kundkommunikationen sker på ett professionellt och korrekt sätt, skickas ut till rätt kunder vid rätt tidpunkt. Kommunikationen sker via post och/eller digitalt. Tillsammans planerar och genomför gruppen den uppsatta kampanj- och kommunikationsplanen, uppdaterar webben, tar fram statistik och rapporter, korrekturläser och sammanställer kommunikationen så den har rätt ton och information.

För att trivas i rollen krävs nyfikenhet, förmågan att kunna arbeta självständigt och kunna leverera enligt deadline med hög kvalitet. Man bör vara noggrann, strukturerad och våga ta egna initiativ.

Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Uppsala men även på kontoret i centrala Stockholm. Rollen är ett vikariat på 3-6 månader med möjlighet till förlängning.

Din profil

Vi söker dig som har relevant utbildning inom kommunikation. Du har 1-3 års erfarenhet från liknande arbete där man kommunicerar mycket genom skrift, arbetar med copy, nyhetsbrev samt webb. Du hanterar väl de vanligaste Office-verktygen.

Som person är du kommunikativ, strukturerad och duktig på korrektur. Du har ett naturligt sätt med människor och kan kommunicera mellan avdelningar internt för att kunna sammanställa rätt information. Du drivs av att k unna nyansera ditt språk för att få fram budskapet på ett så tillfredställande sätt som möjlighet för både IP-Only och för kunden.
Har du frågor kring tjänsten är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Joel Claeson.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Mer info
Kontaktperson Joel Claeson
Telefon 084454344
Område Uppsala stad
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Sista ansökningsdag 26 juni (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

IP-Onlys affärsidé är att äga, driva och utveckla sin egna nordiska nätinfrastruktur och erbjuda tjänster som utgör fundamenten till det digitala informationssamhället. Grunden för verksamheten är det nordiska stam- och accessnätet med tillhörande egna datacenter för tjänster inom serverhosting och Internet. Kunderna utgörs av andra operatörer, tjänsteleverantörer på Internet, samt IT-intensiva företag och organisationer inom privat och offentlig sektor.

IP-Onlys vision är att vara den främsta leverantören i Norden av tjänster som utgör fundamenten till det digitala informationssamhället såsom fibernät, Internet, datacenter, serverkapacitet och telefoni.