IP-Only söker timvikarier inom nätverk för löpande deltidsarbete

IP-Only söker timvikarier inom nätverk för löpande deltidsarbete

Dina arbetsuppgifter

På Helpdesk arbetar du och ditt team med att stödja kunder och underleverantörer med information samt att lösa problem som inkommit via mail eller telefon. Ni övervakar IP-Onlys nät, åtgärdar incidenter i samband med larm eller avbrott, utvecklar rutiner och processer samt felsöker. I tjänsten ingår även uppföljning och dokumentation, något som är viktigt för ett långsiktigt arbete på helpdesk. Vi värdesätter en professionell och serviceinriktad inställning och ser gärna att du gör detsamma. IP-Only sitter i nyrenoverade, ljusa och fina lokaler vid stationen i centrala Uppsala.

Tjänsten är en konsultlösning där du arbetar deltid på överenskomna tider. Belastningen kan variera och du kan bli uppringd för korta förfråganingar om arbete. Som timvikarie kommer du att få fasta pass för att hålla din kompetens uppe.

Din profil

Vi söker dig som brinner för teknik. Du har förmodligen någon utbildning, tidigare eller pågående, men är du självlärd är vi lika intresserade. Det är meriterande om du tidigare arbetat med kundkontakt och förstår värdet av bra service. Oavsett bakgrund har du funderat på hur ett nätverk fungerar och har en förståelse för IP-trafik. Då du kommer att hantera kunder av olika nationaliteter, skriver och talar du svenska och engelska obehindrat.

Som person tycker du om att ta initiativ och du är inte rädd för att ta emot hjälp eller dela med dig av dina erfarenheter till dina kollegor. Du kan arbeta självständigt men tycker om att vara en del av ett stort team med ett gemensamt mål. Vi vill alla på bästa sätt hjälpas åt för att ge kunden den bästa möjliga lösningen på ett effektivt sätt.

Är det dig vi söker? Ansök idag då vi vill träffa dig snarast. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson. joel@2complete.se / 0704975518

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi tillsätter tjänster inom hela tjänstemannaområdet från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Mer info
Kontaktperson Joel Claeson
Telefon 084454344
Område Uppsala stad
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 juli (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

IP-Onlys affärsidé är att äga, driva och utveckla sin egna nordiska nätinfrastruktur och erbjuda tjänster som utgör fundamenten till det digitala informationssamhället. Grunden för verksamheten är det nordiska stam- och accessnätet med tillhörande egna datacenter för tjänster inom serverhosting och Internet. Kunderna utgörs av andra operatörer, tjänsteleverantörer på Internet, samt IT-intensiva företag och organisationer inom privat och offentlig sektor.

IP-Onlys vision är att vara den främsta leverantören i Norden av tjänster som utgör fundamenten till det digitala informationssamhället såsom fibernät, Internet, datacenter, serverkapacitet och telefoni.