IP-Only söker en blivande Projektledare inom leverans

IP-Only söker en blivande Projektledare inom leverans

Dina arbetsuppgifter

IP-Only söker dig som vill arbeta med leveranser i mindre projekt inom fiber och internet mot privatmarknaden. IP-Onlys Leveransorganistaion behöver nu förstärka med ytterligare en junior blivande projektledare.

IP-Only har fått förtroendet att leverera internet till många bostadsrättföreningar och privatpersoner och har i dagsläget många leveransprojekt igång. En del av dina arbetsuppgifter kommer att kretsa kring denna typ av kundnära leveransprojekt där du ansvarar för att vi kommer i mål med våra åtaganden och att vi kan vara den långsiktiga leverantör vi vill vara. Ibland etableras anslutningarna uteslutande av IP-Only själva och ibland koordineras leveransen som en kombination mellan IP-Only och dess leverantörer.

IP-Only erbjuder en spännande tjänst med stor variation på projekten. Du kommer ingå i ett dedikerat team i ett starkt värderingsdrivet företag som brinner för Internet och allt som gör det möjligt.

Din profil

Som person trivs du med att arbeta med kunder och resurser omkring dig samt att hålla ordning på leveranserna som mindre projekt och driver dem alla på bästa sätt mot driftsättning. Du hjälper kunderna genom att skapa de bästa förutsättningarna för att leveranserna ska ske på tid samt att kunder och leverantörer hålls informerade och dokumentationen uppdaterad. Då du kommer att arbeta mot flera olika delar av organisationen har du lätt för att ta människor och för att få med dig dina kollegor. Vi verkar i en organisation med högt i tak där det är nära till skratt, vilket vi tror att du värdesätter, trivs med och vill bidra till.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och rätt person är lika viktigt som rätt bakgrund. Dock tror vi att du har ett par års erfarenhet av kundkontakt, administration och meriterande om du har Telekom- eller Datakombakgrund.

Har du frågor kring tjänsten är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi tillsätter tjänster inom hela tjänstemannaområdet från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Mer info
Kontaktperson Joel Claeson
Telefon 084454344
Område Uppsala stad
Yrkesroll Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 25 sept (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på IP-Only älskar det fria och öppna Internet. Vi är telekomutmanaren som digitaliserar hela Sverige. Vår passion är såväl tekniken som människorna som gör allt möjligt. Hos oss får våra kunder personlig och nära service och du som medarbetare har möjlighet att verka i en organisation som ser individen och där du kan påverka. Vi växer så det knakar och i dagsläget är vi ca 500 medarbetare med huvudkontor i Uppsala.