IP-Only söker Leveranskoordinatorer med känsla för projekt

IP-Only söker Leveranskoordinatorer med känsla för projekt

Dina arbetsuppgifter

Gruppen Leverans ansvarar för att kunderna får snabb och precis leverans av alla olika produkter inom IP-Onlys utbud. För att lyckas i rollen behöver du inte vara en teknikexpert men du behöver ha en grundförståelse för telekomtjänster. Rollen innebär att du ansvarar för att samordna och driva hela leveransprocessen från mottagen specifikation till driftsatt lösning. Du har många kontaktytor inom företaget och du kommer även att vara primär kontaktperson mot kunder och leverantörer. Detta ger ett socialt och omväxlande jobb i högt tempo. Arbetet är självständigt och du har själv ansvar för dina egna leveranser. Rollen innebär också ett övergripande ansvar för dokumentation, leveransplanering samt löpande återkoppling mot kunderna med status på leveranserna.

Tjänsten är en bemanningslösning där du blir anställd av 2Complete och arbetar som konsult hos IP-Only.

Din profil

Då IP-Only är ett värderingsstyrt företag är det mycket viktigt med dina personliga egenskaper. Vi tror att du ofta fått höra att du uppfattas som prestigelös, självgående och att du vågar att ta för dig. Du tar initiativ och du strävar alltid efter att dina projekt levereras enligt deadline och med genomgående hög kvalitet. Det är också viktigt att du är en lagspelare som tar ansvar för gruppens mål såväl som dina egna. Då du har mycket kontakt med kunder och leverantörer är det viktigt att du är obehindrad i både svenska och engelska i tal och skrift.

Du kommer att driva flera leveranser parallellt vilket ställer stora krav på din förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete och det är viktigt att ha vana med att jobba mot deadlines med framförhållning. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från tele- eller datakom. En av den viktigaste delarna av arbetet är att lösa de utmaningar som uppstår längst leveransens väg. Du sätter alltid kunden i fokus och säkerställer på ett affärsmässigt sätt leveransen, även när alla svaren inte finns på plats.

Har du tidigare erfarenhet av koordinerande arbetsuppgifter, exempelvis inom logistik, spedition eller enklare projektledning, är det självklart meriterande. Vi vet samtidigt att man kan komma långt med rätt driv och initiativförmåga. Däremot behöver du vara mycket bekväm med att arbeta med dator och telefon som arbetsredskap då det är många system att sätta sig in i.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Mer info
Kontaktperson Joel Claeson
Telefon 084454344
Område Uppsala stad
Yrkesroll Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 sept (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

"Vi på IP-Only älskar det fria och öppna Internet. Vi är telekomutmanaren som digitaliserar hela Sverige. Vår passion är såväl tekniken som människorna som gör allt möjligt. Hos oss får våra kunder personlig och nära service och du som medarbetare har möjlighet att verka i en organisation som ser individen och där du kan påverka. Vi växer så det knakar och i dagsläget är vi ca 500 medarbetare med huvudkontor i Uppsala."

IP-Only är mitt uppe i en resa att digitalisera Sverige och söker nu dig som trivs med att vara spindeln i näten och som vill vara med att leverera tjänster och service i världsklass. Vi söker nu efter ytterligare förstärkning till vår Leveransavdelning. Totalt är vi idag ca 20 fantastiska kollegor inom grupperingen Leverans.

IP-Only är ett värderingsstyrt företag i stark tillväxt. Det innebär att du kommer att komma in i en organisation där individen förväntas ta plats och ta initiativ med stora möjligheter att utvecklas i rollen och där vi har kul på jobbet. IP-Only sitter i ljusa nybyggda lokaler precis vid Uppsala station och där högt i tak både beskriver våra kontor och vår kultur.