IP-Only i Uppsala söker Kundtjänstmedarbetare som vill ge service i toppklass!

IP-Only i Uppsala söker Kundtjänstmedarbetare som vill ge service i toppklass!

Dina arbetsuppgifter

På IP-Onlys kundtjänst arbetar man med telefon och mail som främsta arbetsredskap. Du tar emot ärenden från kunder och hjälper dem på bästa sätt, alltid med ett leende och en can do-attityd. Du kommer framförallt att arbeta mot privatkunder som använder vår internetuppkoppling via fiber. Du kommer att hjälpa kunderna med allt från intresseanmälningar och nya beställningar, till fakturafrågor och information om när vi kommer att inleda arbetet med att koppla in deras fiber. Det är med andra ord ett omväxlande arbete där fokus hela tiden ligger på att underlätta för kunden och ge dem korrekt och snabb information. Vi har många kunder som söker vår hjälp och stundtals är det intensivt och mycket att göra.

När du inte svarar på våra kunders frågor per telefon och mail så kommer du att registrera fiberbeställningar och se till att våra register är up-to-date. Du är en viktig kugge i IP-Onlys mission att leverera fiber till alla! IP-Only sitter i nya, ljusa och fina lokaler vid stationen mitt i Uppsala. Tjänsten är på heltid, måndag till fredag under vanliga kontorstider och är en del i en inledande bemanningslösning.

Din profil

Du älskar att hjälpa kunder. Som person är du serviceminded och gillar att ta i och lösa ärenden. Du är tålmodig och noggrann och du trivs med administrativa uppgifter såväl som att hjälpa kunder över telefon. Har du arbetat med kundsupport tidigare är det självklart meriterande, men det är inget krav. Som person kan du hantera många olika typer av människor och du är inte rädd för att ta i när det är mycket att göra. Det viktigaste är att du är en person som tar ditt arbete på allvar och förstår att du är en otroligt viktig länk mellan kunden och IP-Only. Ingen är expert från början, men för dig är det självklart att fråga när du inte vet. Då vi hanterar kunder med olika bakgrund, hanterar du både svenska och engelska flytande i både tal och skrift.

Är det dig vi söker? Ansök direkt då intervjuer sker löpande. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Mer info
Kontaktperson Joel Claeson
Telefon 084454344
Område Uppsala stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 4 sept (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

IP-Only är en självständig, svensk Internet- och teleoperatör som främst riktar sig mot de mest krävande användarna av data- och telekommunikation. Det som gör oss unika är kombinationen av kraften hos ett utbyggt eget fibernät med effektiviteten från en renodlad modern teknik och den personliga servicen hos en mindre organisation. Idag finns vi över hela landet med huvudkontor i Uppsala.

IP-Only växer så att det knakar, vilket erbjuder en spännande och utvecklande miljö i en framtidsbransch. Vi tycker att det är viktigt att ha roligt på jobbet och du kommer ingå i ett toppteam med mycket humor. Vi sätter stor vikt vid personlighet och låter våra stjärnor växa!