Bilmekaniker/Fordonstekniker till vår kund i Uppsala

Bilmekaniker/Fordonstekniker till vår kund i Uppsala

Dina arbetsuppgifter

Arbetsbeskrivning:
Du kommer att bli en del av en arbetsplats med högt i tak, där alla arbetar mot gemensamma mål. Du kommer att ingå i ett team med flera duktiga mekaniker och i din roll som mekaniker kommer du att ta ansvar för hela serviceprocessen. I arbetet kommer du bland annat utföra:
  • Servicejobb
  • Stora och små reparationer
  • Felsökning
Detta är en tillvidareanställning med start omgående. Arbetets omfattning: Heltid, måndag-fredag 07:00-16:00.

Din profil

Kompetenskrav: Vi söker dig som gått fordonsteknisk utbildning och har minst 1 års erfarenhet av att ha arbetat som mekaniker. Du är tekniskt lagd och har B-körkort. I denna tjänst krävs det att du kan engelska och svenska både i tal och skrift. Vi ser gärna att du har arbetat med kundkontakt tidigare samt att du har god datorvana.

Personliga egenskaper: Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekryteringsprocess. Det är viktigt att du är social, driven och trivs att arbeta mot kunder. Du är engagerad och inger förtroende då du bemöter kunden i ditt dagliga arbete. Vi ser att du är självgående, strukturerad, trivs med att samarbeta och arbetar bra under tidspress.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Emily Higgins på telefon 073-365 68 32 eller emily.higgins@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Mer info
Kontaktperson Emily Higgins
Telefon 073 365 68 32
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information ges vid en intervju.