Logistiksupport sökes till S:t Eriks i Uppsala

Logistiksupport sökes till S:t Eriks i Uppsala

Dina arbetsuppgifter

S:t Eriks är ett av Sveriges ledande företag inom mark- och VA-system. Vi söker nu en medarbetare inom Logistiksupport till kontoret strax utanför Uppsala. Du som söker denna tjänst gillar service, logistik och administration. Du kommer att vara en viktig del i att tillse att leveranser både in och ut från fabriken går smidigt och med ett leende på allas läppar.

Logistiksupporten ansvarar för att hantera leveranserna till och från fabriken i Uppsala. Detta innebär att bland annat att du:
  • Assisterar chaufförerna med lastdeklarationer
  • Besvarar frågor, både mot externa kunder samt den interna organisationen gällande ordrar och artiklar
  • Bokar in hämtning av gods
  • Tar fram underlag för tulldeklarationer
  • Hanterar retursedlar och annan dokumentation
S:t Eriks sitter i ljusa fina lokaler i Librobäck, Uppsala. Arbetstiderna är måndag till fredag under kontorstider. Tjänsten är en visstidsanställning under en arbetstopp mellan mars och oktober.

Din profil

Vi söker dig som älskar att arbeta med logistik, administration och människor. Du kan hantera stress och kan fatta snabba beslut samtidigt som du är noggrann och håller god administrativ ordning. Vidare är du en serviceinriktad person som är van att arbeta självständigt och strukturerat. För att passa in i rollen tror vi även att du:
  • Har en mycket god datavana
  • Har erfarenhet av administrativt arbete
  • Har erfarenhet från större affärssystem
Erfarenhet från Jeeves, Unifaun eller Centiro är meriterande
  • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat
  • Gärna har erfarenhet från lager eller logistik
Vi lägger alltid stor vikt vid dina personliga egenskaper och du bör trivas med att jobba i ett högt tempo och ha en god förmåga att skapa kontakter och bygga goda relationer. Har du frågor kring rollen är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 9 mars 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

S:t Eriks utvecklar, tillverkar, säljer och levererar Mark-, Tak- och VA-system till entreprenörer och återförsäljare på den nordiska marknaden. Vi är ca 400 medarbetare vid fabriker och kontor över hela Sverige från Staffanstorp i söder till Piteå i norr. Mer information om företaget och verksamheten hittar du på www.steriks.se