Projektledare service kyla till vårt Uppsalakontor

Projektledare service kyla till vårt Uppsalakontor

Edekyl & Värme är sedan 13 år en etablerad aktör i Mellansverige och finns idag på sex orter och med 100-talet anställda. Du finner oss i Örebro, Stockholm, Linköping, Norrköping, Västerås och Uppsala. Under de 13 åren har vi växt snabbt och genomfört tusentals uppdrag åt våra kunder. Vi är uppriktigt ödmjuka och tacksamma över det förtroende våra kunder visar oss. För oss är det viktigt att hålla en hög servicenivå och inte bara leverera en produkt utan också en funktion. Vi tar ofta helhetsansvar från idé, projektering, leverans och installation till underhåll och service. De flesta av våra uppdrag är service och installation av ventilation, kyla, värme och smart el. För att vi ska bli ännu mer konkurrenskraftiga får alla våra medarbetare utbildning och möjlighet att ta del av den senaste teknikutvecklingen. Vi vill att våra medarbetare ska vara de vassaste knivarna i lådan. Vi ska leverera med våra värdeord på näthinnan: Engagemang (jag bryr mig om), Drivkraft (jag får det gjort) och Ekonomi (jag bidrar till ett hållbart resultat).

Hur ser arbetsdagen ut?

I rollen som projektledare service kyla, så blir du en viktig ambassadör för Edekyl. Det är du som ansvarar för planering och genomförande av våra servicearbeten och att så sker enligt fastlagda rutiner. Du leder, fördelar och följer upp serviceuppdrag samt fakturerar avslutade arbeten. Kundkontakter med både befintliga och nya kunder ingår som ett naturligt inslag i rollen.

Vem är du?

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du vill vara med på vår fortsatta utvecklingsresa. Ledarrollen ligger naturligt för dig. Vi värdesätter ansvarskänsla högt och likaså att du förstår vikten av ordning, reda och struktur i rollen. Som ledare är du engagerad och tror på dina medarbetares egna förmåga.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet från liknande ledarroller och inom installationsbranschen. Du bör också ha grundläggande företagsekonomiska kunskaper samt god dator- och systemvana.

Vad erbjuder Edekyl & Värme?

Edekyl & Värme erbjuder dig att bli en del av en växande organisation, där det finns stora utvecklingsmöjligheter. Vi är måna om att du ska trivas och ha kul på jobbet. Kollektivavtal finns med Unionen (VVS företagen Tjänstemannaavtal)
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.edekyl.se/
Sista ansökningsdag 4 aug 2019 (18 dagar kvar)