Projektör till ÅF Pöyry

Projektör till ÅF Pöyry

Älskar du att jobba som en problemlösare med ett varierande arbete? Vill du få chansen att utvecklas i en roll som projektör? Då har du kommit rätt!

Som projektör ansvarar man för att eliminera riskfaktorer när ett projekt startas upp samt under projektets gång. Man är även ansvarig över ändringar som görs i projektet och arbetar i nära samråd med byggprojektledare som har ett övergripande ansvar i projektet. Låter detta intressant? Skicka in din ansökan, urval sker löpande!

Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Gabriella Boumadi på 0735 39 69 28.

Dina arbetsuppgifter

Som projektör är du delaktig i hela processen. Du kommer bidra till teamet inom projektering och utför arbetsuppgifter som:
 • Planera för hur fiber i projektet ska dimensioneras och se till att bygglov söks.
 • Kontrollera vilka tillstånd som behövs och göra iordning underlag för dessa tillstånd.
 • Planera och dimensionera projektet på bästa sätt under givna förutsättningar gällande bland annat mark och miljö
 • Platsbesök görs för att ytterligare kontrollera om planeringen är godtycklig och att dragningarna går att genomföra.
 • Filma sträckorna som är projekterade.
Placering: Uppsala

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Lön: Marknadsmässig lön

Omfattning: Heltid, vardagar 8-17

Din profil

Krav:
 • Erfarenhet inom fiber från fiberbyggnation eller liknande arbete.
 • Datorkunskap inom Officepaketet
 • Svenska och engelska i tal och skrift.
 • B-Körkort
Meriterande:
 • Universitets- och högskoleutbildning kan vara tillexempel byggprojektör med inriktning miljö eller juridik.
 • BAS-P
 • Utbildning ”Arbete på väg”
 • Utbildning ”Robust Fiber”
För att lyckas i rollen som projektör krävs lyhördhet och god samarbetsförmåga, då du kommer att arbeta mot flera avdelningar och behöver ta hänsyn till flera olika faktorer.

Övrigt:

Du kommer initialt att vara uthyrd som konsult via oss på OnePartnerGroup AB.

Om kunden

ÅF Pöyry är ett ledande internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi skapar lösningar åt våra kunder utifrån ett hållbarhetsperspektiv och globala trender såsom urbanisering och digitalisering. Vi är mer än 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri och energi som arbetar globalt för att skapa hållbara lösningar för nästa generation.

Making Future.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 20 sept 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se