Snickare till ÅC Bygg AB

Snickare till ÅC Bygg AB

Vi på ÅC Bygg upplever en positiv utveckling. Vi arbetar idag med ett flertal intressanta projekt. Därför söker vi nu flera snickare som vill bidra i framtida projekt åt våra kunder.

Vi på ÅC Bygg kan erbjuda dig en omtänksam och positiv arbetsplats med intressanta projekt, korta beslutsvägar och bra utvecklingsmöjligheter.

Vi erbjuder självfallet samma trygghet och kunskap som de större byggentreprenörerna. Vi är medlem i Byggföretagen, har kollektivavtal och tillämpar marknadsmässiga ersättningar.
ÅC Bygg är också ISO certifierade. Våra projekt är främst lokaliserade i Uppland och Norra Stockholm.

Arbetsuppgifter
Som snickare hos oss kommer du att arbeta med nyproduktion, ROT-arbeten, hyresgästanpassningar, byggservice och större om- och tillbyggnadsprojekt.

Om dig
Vi söker främst dig som är en erfaren snickare, kanske har du erfarenhet av både nybyggnationer och renoveringar. Yrkesbevis är ett krav.

Din erfarenhet märks även i din personlighet, du är trygg i de flesta arbetssituationer. Din samarbetsförmåga är mycket god vilket behövs eftersom vi arbetar i team. Givetvis är du också noggrann och kvalitetsmedveten. I ditt arbete kommer du ofta att träffa våra slutkunder vilket kräver att du har ett trevligt bemötande och kan inge förtroende.

B-körkort och god svenska är krav för tjänsten.
Mer info
Kontaktperson Jan-Erik Nilsson
Telefon 018-288042
Email Mejla Jan-Erik Nilsson
Område Uppsala stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.acbygg.se
Sista ansökningsdag 8 feb 2021 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren


Varför arbeta hos ÅC Bygg?

På ÅC Bygg tror vi på att arbeta mest med egen personal. Det ger oss större möjlighet att kvalitetssäkra vår verksamhet och öka tryggheten hos våra kunder. Vi är över-tygade om att det ger rätt kvalitet, bättre miljö och bättre arbetsmiljö.

Idag är vi totalt ca 20 medarbetare. Därför är det också viktigt att vår personal trivs och utvecklas. Här råder en företagskultur som präglas av prestigelöshet, hjälpsamhet och frihet under ansvar.

Vi behandlar ansökningar löpande så se därför till att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!