Hoppa till innehåll
Ansök nu

Om Zeppelin Rental

Zeppelin Rental hyreserbjudande till kunder är ett brett utbud av entreprenad-, bygg och anläggningsmaskiner, byggbodar och annan utrustning från ledande varumärken. Våra kunder är entreprenörer och projekt inom bygg och anläggning. Zeppelin Rental är ett tryggt och bra val när det kommer till uthyrning. Vi är en kund- och säljdriven organisation. Med en hög tillgänglighet och bra service vill vi att våra kunder upplever högsta möjliga värde.

Om tjänsten

Vi söker efter dig som vill utveckla och leda försäljningsarbetet i inom Zeppelin Rental i Sverige. Vi finns idag med verksamhet i tre geografier: Stockholm, Göteborg och Skåne. Du kommer att leda ett team av säljare i alla tre marknader. Vi ser gärna att du utgår från Stockholm, men rätt person kan även utgå från antingen Göteborg eller Skåne.

Rätt kandidat behöver vara erfaren och ha dokumenterad framgång och erfarenhet från försäljning inom byggindustri - från rentalverksamhet eller annan närliggande verksamhet. Du är en naturlig ledare med en coachande ledarstil med fokus på att leda säljarna i deras dagliga säljarbete. En försäljningschef hos oss är operativ och utvecklar, utmanar och följer upp medarbetare i försäljningsarbetet. Du är också en förebild genom att du även själv kontinuerligt driver och utvecklar befintliga och nya kunder och affärer. Vi söker dig som har en hög ambitionsnivå och som är duktig på att skapa goda relationer.

I rollen ingår det vidare ett ansvar för kompetensutveckling av teamet samt utvecklingssamtal och prestationsutvärdering. Du ansvarar också för att utveckla arbetssätt och processer för säljarbetet såväl som stödjande system för att effektivisera vårt säljarbete.

Profil

Vi tror att du som söker är tydlig och drivande med ett intresse för att utveckla såväl Zeppelins Rentals totala affär som dina medarbetare. Du är en naturlig ledare med förmåga att bygga team och entusiasmera din personal. Som person har du hög intregritet och är ödmjuk i din ledarstil samtidigt som du är strukturerad, analytisk och har en god organisatorisk förmåga.

Utbildning och erfarenhet

  • Minst eftergymnasial utbildning

  • Flerårig väldokumenterd säljledarerfarenhet från B2B inom bygg- och anläggningsbranschen, uthyrningsbranschen eller närliggande industri

  • Van att leda i såväl motgång som medgång - fokus ligger på coaching av säljarna men även direkt styrning vid behov

  • God teknisk förståelse och erfarenhet av komplex försäljning

  • Med fördel branscherfarenhet

  • Väldokumenterad säljerfarenhet, god förmåga att etablera kundrelationer och skapa långsiktiga relationer

  • Goda kunskaper i Superoffice och Office-paketet

  • B-körkort

  • Goda kunskaper i engelska

Geografisk placering:
Vi ser gärna att du utgår från Stockholm, men rätt person kan även utgå från antingen Göteborg eller Skåne.

Frågor? Kontakta Andreas Davidson, General Manager Rental, 0707-135559

Sista ansökningsdag: 2023-06-18

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i ett företag som skapar arbetsglädje och goda utvecklingsmöjligheter. Läs mer om hur några av våra medarbetare upplever oss som arbetsgivare på Zeppelin Inifrån.

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 juni 2023 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Zeppelin Sverige AB är exklusiv återförsäljare för Caterpillar Inc. i Sverige och erbjuder nya och begagnade entreprenad- och gruvmaskiner, uthyrningstjänster samt motorer och elgeneratorer. I utbudet finns mer än 100 maskintyper, från minigrävmaskiner till gigantiska gruvtruckar. Maskinerna är driftsäkra, bränsleeffektiva och bygger på modern teknologi. I segmentet för motorer och generatorer är Zeppelin en ledande leverantör av lösningar för applikationer inom industri, marin och järnväg. Den svenska verksamheten är komplett med försäljning, service, finansiering och uthyrning. I organisationen finns gedigen kunskap hos servicetekniker och ingenjörer som servat Caterpillar-produkter under årtionden. Zeppelin tar hand om kunder i hela Sverige och har cirka 520 anställda på 14 platser från norr till söder. Zeppelin Sverige AB är en del av den tyska Zeppelin-koncernen. Mer information finns på zeppelin-cat.se.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare