Hoppa till innehåll
Zeppelin Sverige AB logotyp

Fältservicemekaniker sökes till Stockholmsområdet!

Ansök nu

Vill du arbeta med ett av världens starkaste varumärken? Vill du ha chans att få utvecklas internt i ett bolag med goda framtidsutsikter? Då ska du jobba hos oss!

Vi erbjuder dig:

* Ett roligt jobb där du får arbeta med ett av världens starkaste varumärken.

* Goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

* Härliga och kompetenta kollegor.

* En trygg och stabil arbetsgivare som bryr sig.

* Trygg och säker arbetsmiljö.

* Friskvårdsbidrag.

* Möjlighet till förskottssemester.

* Förmånliga försäkringar för dig och din familj.

* Förmånscyklar.

Ditt nya jobb

Du kommer arbeta med service av Caterpillars maskiner på fält som bland annat oljebyte och liknande serviceuppdrag. Du ingår i ett kunnigt team och du kommer få möjligheten att få vara med i en spännande utveckling av vår verksamhet.

Som fältmekaniker hos oss trivs du med frihet under ansvar och att alltid leverera den bästa servicen till våra kunder!

Din erfarenhet

* Gymnasial eller eftergymnasial utbildning med teknisk/fordonsinriktning.

* Erfarenhet som mekaniker eller tekniker

* Datorvana

* C-körkort

Vem är du?

Vi ser att det viktigaste är att du har ett stort intresse för maskiner och att skruva. Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska både muntligt och skriftligt.

Du är noggrann och har en god samarbetsförmåga som är viktigt då du kommer att ingå i ett härligt team av mekaniker. Du är självständig och kan se vad som behövs göras. Du vill alltid leverera till kunden med hög kvalité och med ditt intresse för maskiner så har du en vilja att lära dig nya saker och fortsätta utvecklas tillsammans med oss!

Låter detta som något för dig? Skicka din ansökan så snart som möjligt. Rekryteringen sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Hoppas vi ses!

Har du frågor eller vill du veta mer om tjänsten? Tveka inte på att höra av dig till Fältservicechef Christian Vase på tel 070-7134360 eller rekryterare Mikaela Murén 0707-172181.

Vi tillämpar löpande urval varpå tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 okt. 2023 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Zeppelin Sverige AB är exklusiv återförsäljare för Caterpillar Inc. i Sverige och erbjuder nya och begagnade entreprenad- och gruvmaskiner, uthyrningstjänster samt motorer och elgeneratorer. I utbudet finns mer än 100 maskintyper, från minigrävmaskiner till gigantiska gruvtruckar. Maskinerna är driftsäkra, bränsleeffektiva och bygger på modern teknologi. I segmentet för motorer och generatorer är Zeppelin en ledande leverantör av lösningar för applikationer inom industri, marin och järnväg. Den svenska verksamheten är komplett med försäljning, service, finansiering och uthyrning. I organisationen finns gedigen kunskap hos servicetekniker och ingenjörer som servat Caterpillar-produkter under årtionden. Zeppelin tar hand om kunder i hela Sverige och har cirka 520 anställda på 14 platser från norr till söder. Zeppelin Sverige AB är en del av den tyska Zeppelin-koncernen. Mer information finns på zeppelin-cat.se.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare