Hoppa till innehåll

Miljöarbetare/chaufför till Urbaser i Upplands Väsby

Urbaser är en av Sveriges ledande privata aktörer inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med över 500 medarbetare och 300 fordon i daglig drift når vi ut till ca 1 500 000 invånare i omkring 25 kommuner. Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning och miljötjänster. Genom 160 dotterbolag och ett nätverk av mer än 40 000 medarbetare servar Urbaser 50 miljoner invånare i fyra världsdelar och mer än 25 länder.

Som miljöarbetare hos oss på Urbaser utför du varje dag en samhällsnyttig insats i en organisation där alla medarbetare bidrar och värdesätts!

Om jobbet
Från vår depå i Vällsta, Upplands Väsby, ansvarar företaget för avfallsinsamlingen i ett flertal kommuner i norra Stockholm. Vi behöver nu förstärka våra fordon med positiva, engagerade och målinriktade miljöarbetare med C-körkort och YKB som kan arbeta i vår personalpool. Att vara en del av personalpoolen i Upplands Väsby innebär att du stöttar upp på de avdelningar som är i behov av extrapersonal - för dagen eller under längre perioder. Vi tror att tjänsten passar dig som söker ett flexibelt och omväxlande arbete.

Som miljöarbetare har du en huvudroll inom bolaget. Du är Urbasers ansikte utåt och du blir en av våra vardagshjältar som hjälper till med att hålla Stockholm rent. Tillsammans med dina kolleger säkerställer du att renhållningsuppdraget utförs i enlighet med företagets rutiner och vår uppdragsgivares krav.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
  • Insamling och transport av avfall med olika typer av lastbilar.
  • Hantering av fordonsdatorer och RFID-utrustning.
  • Avvikelserapportering.
  • Dagligt underhåll/kontroll av fordon och påbyggnad samt tvätt av fordon vid behov.
  • Inlämnande av fordon till verkstad samt kontrollbesiktningar vid behov.
Vem är du?
Vi söker dig som:
  • Har C-körkort med tillhörande YKB.
  • Behärskar det svenska språket i tal och skrift.
Det är meriterande om du:
  • Har tidigare erfarenhet från liknande arbete och generell vana av att köra tung lastbil. Erfarenhet av att ha kört lastväxlare, liftdumperbil och kranväxlare är ytterligare meriterande.
  • Är tekniskt intresserad och van att arbeta med teknisk utrustning och tekniska hjälpmedel.
  • Har kunskap om digital avvikelsehantering.
Den här tjänsten passar dig som har god fysik och som trivs med ett rörligt arbete i högt tempo. Du uppskattar vara utomhus och har inga problem med att arbeta i alla väder. Som person är du noggrann, serviceinriktad, samarbetsvillig och lösningsorienterad.

Övrigt
Start: Så snart som möjligt
Omfattning: Varierande.
Arbetstider: Måndag - fredag kl. 06-15 (tiderna kan variera något beroende på funktionen för dagen).

Vi erbjuder avtalsenliga löner och trygghet i form av kollektivavtal för alla våra anställda.

Låter detta som något för dig? Ansök redan idag!
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Ansökan sker via vår hemsida, https://www.urbaser.se/arbeta-hos-oss. Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post men har du frågor kring tjänsten går det bra att kontakta ansokan@urbaser.se.
Vällsta logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
11 dec. 2023 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Urbaser AB är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med ca 300 fordon i daglig drift och över 500 medarbetare når vi ut till ca 1 900 000 invånare i 30 kommuner.

Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning. Genom 160 dotterbolag och ett nätverk av mer än 40 000 medarbetare servar Urbaser 50 miljoner invånare i 27 länder och fyra världsdelar.
https://urbaser.varbi.com

Fler jobb från samma arbetsgivare

Upplands Väsby
Administration
Företagslogga
Stockholms stad
Transport & Logistik
Företagslogga
Tomelilla
Transport & Logistik
Företagslogga

Liknande Jobb

Upplands Väsby
Transport & Logistik
Företagslogga
Stockholms stad
Transport & Logistik
Företagslogga