Hoppa till innehåll
Vällsta, Täby logotyp

Arbetsledare till Urbasers avdelning i Täby

Urbaser är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med över 500 medarbetare och 300 fordon i daglig drift når vi ut till ca 1 500 000 invånare i omkring 25 kommuner. Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning och miljötjänster. Genom 160 dotterbolag och ett nätverk av mer än 40 000 medarbetare servar Urbaser 50 miljoner invånare i fyra världsdelar och mer än 25 länder.

Har du en ledarbakgrund inom avfalls- eller transportbranschen och drivs av att motivera andra? Är du en administrativ klippa som trivs i en bred roll med ansvar? Då kan det vara dig vi söker!

Urbaser är stolta insamlare av avfall, och hos oss blir du en del av en samhällsnyttig organisation som är präglad av framåtanda och öppenhet. Vi värdesätter alla medarbetare och deras del i företagets framgång - det är viktigt för oss!

Om jobbet
Urbaser ansvarar från och med 3 april 2023 för insamling av avfall i Täby, med Täby kommun som uppdragsgivare och samarbetspartner. Nu söker vi en engagerad och självgående arbetsledare som kommer att ha det huvudsakliga ansvaret över planering och organisering av den operativa verksamheten på avdelningen. Det innebär att du leder och fördelar arbetet för de miljöarbetare och fordon som verkar i driften. Du följer upp och säkerställer att arbetet drivs i enlighet med företagets rutiner och vår uppdragsgivares krav. Du har ett tätt samarbete med produktionschefen Rolf, som du även rapporterar till.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
  • Administration i Urbasers och uppdragsgivarens verksamhetssystem (Thor).
  • Hantering av inkomna reklamationer.
  • Kontakter med uppdragsgivare och med kunder.
  • Kontakter med verkstäder gällande service och reparationer av fordon.
  • Arbetsmiljöärenden.
Vem är du?
För att lyckas i tjänsten tror vi att du:
  • Som ledare har förmåga att motivera och entusiasmera andra.
  • Är tydlig i din kommunikation.
  • Har ett intresse för administrativa arbetsuppgifter.
  • Är relationsskapande och serviceinriktad med förståelse för entreprenadverksamhet.
  • Har hög arbetskapacitet och god problemlösningsförmåga.
Du har minst två års erfarenhet i ledande ställning från transport- eller avfallsbranschen. Du har god datorvana och mycket god administrativ förmåga. Du har dessutom goda kunskaper inom det svenska språket, såväl i tal som i skrift. Kunskap inom verksamhetssystemet Thor är mycket meriterande. Har du intresse för och kunskap om tunga fordon ses även det som en stor merit - likaså om du har C-körkort. Vi sätter stort värde vid dina personliga egenskaper i samband med rekryteringen.

Övrigt om tjänsten
Start: snarast
Arbetsort: Vällsta, Upplands Väsby.
Omfattning och anställningsform: Heltid, tillsvidareanställning (provanställning tillämpas).

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag!
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Då vi är övervägande män på avdelning ser vi gärna kvinnliga sökanden. Ansökan sker via vår hemsida, https://www.urbaser.se/sv/arbeta-hos-oss/. Vi tar inte emot ansökningar via e-post men har du frågor kring tjänsten går det bra att kontakta ansokan@urbaser.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
10 apr. 2023 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Urbaser AB är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med ca 300 fordon i daglig drift och över 500 medarbetare når vi ut till ca 1 900 000 invånare i 30 kommuner.

Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning. Genom 160 dotterbolag och ett nätverk av mer än 40 000 medarbetare servar Urbaser 50 miljoner invånare i 27 länder och fyra världsdelar.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare