Hoppa till innehåll
Tranpenad logotyp

Skjutstativtruckförare till Märsta

Ansök nu
Är du en effektiv och kvalitetsmedveten truckförare med siktet inställt på ett långsiktig uppdrag? Har du gedigen erfarenhet av truckkörning med skjutstativtruck? Då hoppas vi att du vill läsa vidare!

Om tjänsten
Vi söker dig som har erfarenhet av lagerarbete och truckkörning av skjutstativstruck, till vår kund i Arlandastad. Dessa tjänster skall tillsättas relativt omgående och målsättningen är att tjänsterna skall leda till fasta anställningar då kunden har ett långsiktigt behov på flera år.Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Lagerarbete
  • Truckkörning med skjutstativtruck
Om dig som söker
Du som söker har gedigen erfarenhet av att köra skjutstativtruck. Vi tror att du är skicklig, pålitlig och brinner för att köra truck. Trivs du dessutom med högt tempo och prioriterar säkerhet är det ett stort plus.

Personer med rätt inställning och hög arbetsmoral ser vi ett långsiktigt samarbete med. Vi ser gärna att du har arbetat på lager tidigare och vet vad det innebär.Krav:

  • Truckkort A1-A4 samt B1-B4.
  • Erfarenhet av truckkörning med skjutstativtruck.
  • Du talar samt skriver svenska och engelska obehindrat.


Personliga egenskaper:

  • Noggrann, serviceinriktad och ansvarsfull.
  • Kvalité- och produktivitetsmedveten.
  • Stort engagemang och intresse för lager- och terminalarbete.
  • Du är en social person som har lätt för att komma in i nya grupper.
Vad vi kan erbjuda dig
Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjorna Nordic Wellness, SATS och Fitness24Seven!

Övriga villkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande Visstidsanställning
Omfattning:
Heltid, 40h/vecka
Arbetstid:
Främst dagtid måndag-fredag men även kvällar kan förekomma
Lön:
Enligt kollektivavtalOm oss på Tranpenad


Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom vårt segment, med 2 500 medarbetare och kontor i Stockholm, Eskilstuna, Göteborg, Borås, Trollhättan, Jönköping och Helsingborg. Genom att vara personliga, kompetenta och ansvarstagande i allt vi gör - och ha roligt medan vi gör det - blir vi det personliga bemanningsföretaget som alla pratar om. Tranpenad är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega.

Ansökan
Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.

Efter att du skickat in din ansökan kommer du även få göra ett personlighetstest som skickas till din mejl från Alva Labs. Det finns inga rätt eller fel, testet är ett sätt för oss att på ett objektivt sätt få en bild av vem du är. Du behöver genomföra testet så snart som möjligt efter att du fått länken skickad till dig.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 okt. 2023 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom bemannings- och driftlösningar för lager, logistik, e-handel, industri och produktion med cirka 2 000 anställda konsulter och sex regionkontor i Stockholm, Mälardalen, Göteborg, Trestad, Jönköping och Skåne.

Sedan 2022 är matchningsbolaget Eyes4work en del av Tranpenadkoncernen.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare