Hoppa till innehåll

Projektsäljare till Svea Fönster AB

Vill du arbeta i ett prisbelönt företag och att bidra till att göra allt lite bättre för kunden? Är du driven och har säljerfarenhet gentemot Bygg/Fastighet/Brf'er? Då är detta din nästa utmaning!

Vi växer och behöver nu tillsätta en driven Projektsäljare

Om tjänsten:

Som projektsäljare hos oss får du en möjlighet att skapa ett bättre inomhusklimat åt väldigt många människor i Mälardalen, vi arbetar uteslutande inom ROT. Vi har en stor kundgrupp där processen inledningsvis kan skilja sig åt men i det stora hela så ska du hjälpa våra beställare att hitta rätt fönsterlösningar anpassat till fastighet och gällande krav. I din roll arbetar du stundtals efter förfrågningsunderlag och besöker fastigheterna för inventering. Du arbetar även själv med att hitta nya kunder och presenterar bolaget. Vi har specialiserat oss på större fönsterprojekt men hjälper även till vid ett mindre antal fönster som ska bytas.

Direkt mot bostadsrättsföreningar hjälper du styrelsen hela vägen i projekteringen. Du börjar med ett telefonsamtal som mynnar ut i ett platsbesök för att påbörja inventeringen av fönster. Därefter upprättar du en kalkyl och anbud som alltid dubbelkontrolleras med kollega i enlighet med checklistor. Vi är märkesoberoende vilket betyder att vi alltid kan erbjuda rätt fönster till rätt fastighet. Du är sedan med och driver anbudsgenomgångar, informationsmöten samt agerar ombud under hela processen från start till mål. Projektledare tar över vid signerat avtal och startar produktionen. Du är med vid kontrollmätningar, byggmöten och med nära dialog till kund under resterande del av projektet.

Om dig:
För att trivas i tjänsten ser vi att du är driven vilket innebär att du fullt ut vill hjälpa våra kunder till rätt fönsterbyten. För att kunna göra det krävs det även att du är strukturerad i ditt sätt att arbeta, detta gäller allt från planering till administration. Du är trovärdig i ditt sätt att framställa dig själv och företaget vilket skapar en trygghet hos beställare. Du kan prata och fånga intresset i stora grupper och är van vid att arbeta i stundtals långa försäljningsprocesser.

Krav:
 • B-Körkort
 • Grundläggande byggkunskaper
Meriterande:
 • Arbetat inom försäljning med lyckat påvisat resultat alternativt som projektledare inom byggbranschen.
 • Utbildning inom ABT-06 och AB-04
 • Arbetat i liknande roll i fönsterbranschen.
 • Vana att arbeta med byggföretag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.
Du erbjuds:
 • Vi erbjuder dig ett eget kontor i Upplands Väsby.
 • Som projektsäljare tilldelas du tjänstebil (Plugin-hybrid eller elbil enl. bilpolicy).
 • Du får kunniga, drivna och trevliga kollegor.
 • Friskvårdsbidrag
 • Utbildningsplan
 • Tydliga processer
Övrigt:

Start: Efter överenskommelse

Placering: Företagets kontor på Hästhagsvägen 4 i Upplands Väsby

Anställningsform: Heltid tillsvidare med ev. 6 mån provanställning

Sista ansökningsdag: 2023-12-10

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Dina svar på ansökningsfrågorna ligger till grund för bedömning av din ansökan.

Pga teknikaliteter hos Arbetsförmedlingen står Tillväxt Väsbys partner Thread AB som arbetsgivare i annonsens faktatext längst ner på annonsen i platsbanken. Tjänsten som beskrivs ovan är hos den arbetsgivare som omnämns i ovanstående text och det är också de som blir din arbetsgivare om det blir du som får tjänsten. Arbetsgivaren får rekryteringsstöd av Tillväxt Väsby för att hitta just dig.
Tillväxt Väsby logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
04 dec. 2023 (6 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Svea Fönster är ett företag som hjälper fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och allmännyttan till ett bättre inomhusklimat genom fönsterbyten.

Sedan starten 2009 då fokus främst låg på småhusägare har Svea hunnit med att få Gasellpriset samt att bli årets företagare i Upplands Väsby. Nu är vi specialiserade på större och mer komplexa fönsterentreprenader.

Våra ledord är Kvalitet, Ansvar och Kommunikation vilket genomsyrar vårt sätt att arbeta och resulterar i en trygg organisation med nöjda kunder och samarbetspartners. Vi är certifierade enl. BKMA / BF9K vilket är ett kvalitetslednings-system som kräver att vi hanterar kvalitet, miljö och arbetsmiljö fullt ut vilket vi lägger enorm tyngd vid. Något vi andas är att vi ska göra allt lite bättre än alla andra med extra fokus på våra kunder. Detta appliceras i varje del av alla processer vi arbetar efter och gör att du, som en del av Svea Fönster kan känna dig extra stolt över dina kommande insatser.

Liknande Jobb