Hoppa till innehåll
Tillväxt Väsby logotyp

Fordonstekniker till AutoMartin

Ansök nu
Förutom service/underhåll på bilar så utför vi allt ifrån motor/växellådsrenoveringar till glasarbeten.

Vår ambition är att alltid hålla högsta kvalité på utförda arbeten.

Våra kunder är privatpersoner, företag och försäkringsbolag.

Nu är vi behov av att anställa en erfaren fordonstekniker / bilmekaniker med stort driv, initiativförmåga och som visar hög noggrannhet i sitt arbete.

Vi erbjuder en arbetsplats med professionella kollegor som strävar att alltid hitta en lösning på problemen och ha roligt på jobbet.

Vi letar efter dig som:
  • Har examen från fordonsprogrammet, eller motsvarande erfarenhet
  • Självklart har du B körkort
  • Är lösningsorienterad
  • Är en lagspelare med god samarbetsförmåga
  • Har viljan och förmågan att kunna leverera "det där lilla extra" till både dina kollegor och kunder, vilket gör att de vill komma tillbaka.
Meriterande:
  • Om du har erfarenhet av motor och växellådsbyten
  • Om du har högvoltsutbildning
Vi är ett sammansvetsat professionellt gäng som utöver att leverera hög kvalitet även tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet. Möjligheter till vidareutbildningar och kurser är något som vi ser som viktigt för att fortsatt bibehålla den höga kvalitet och kundservice som vi värdesätter så högt.

Övrigt:

Start: Omgående efter överenskommelse

Arbetstider: må-to 07 - 17, fr 07 - 14.30

Placering: Lövängsvägen 12 i Upplands Väsby

Anställningsform: Heltid tillsvidare med 6 månaders provanställning

Sista ansökningsdag: 2023-09-30

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Dina svar på ansökningsfrågorna ligger till grund för bedömning av din ansökan.

Pga teknikaliteter hos Arbetsförmedlingen står Tillväxt Väsbys partner Thread AB som arbetsgivare i annonsens faktatext längst ner på annonsen i platsbanken. Tjänsten som beskrivs ovan är hos den arbetsgivare som omnämns i ovanstående text och det är också de som blir din arbetsgivare om det blir du som får tjänsten. Arbetsgivaren får rekryteringsstöd av Tillväxt Väsby för att hitta just dig.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 okt. 2023 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är en märkes oberoende bilverkstad belägen i Upplands Väsby. Vi växer och behöver flera medarbetare till vår verkstad. Vi erbjuder ett varierande arbete i både arbetsuppgifter och bilmodeller.

Automartin startade 2013 och har kontinuerligt vuxit sedan dess. Vi är en av dom största oberoende verkstäderna i norra Stockholm.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare