Hoppa till innehåll
Ansök nu
Job description:

Öhlins söker en Systemverifieringsingenjör

I årtionden har vi utvecklat och levererat världsledande passiva och mekatroniska fjädringssystem. Det är avgörande att våra produkter lever upp till våra kunders höga krav och förväntningar. Vill du vara med att säkerställa att vi lever upp till detta genom test och verifiering av både våra dämpare och embedded-system? Vi söker nu en systemverifieringsingenjör som vill fylla vardagen med ansvar, utmanande uppgifter och härliga kollegor med en mix av värdefulla kompetenser!

Om rollen

I rollen som systemverifieringsingenjör blir du en del av två team, System Verification och Testing & Verification. Organisatoriskt kommer rollen att tillhöra Testing & Verification.

System Verification-teamet på mekatronikavdelningen består i dagsläget av fyra personer och blir med dig fem medan Testing & Verification har åtta medarbetare idag och blir med dig nio.

Dina kunskaper och erfarenheter inom systemverifiering blir en viktig pusselbit i vår utveckling och leverans. Du kommer att fungera som System verification-teamets förlängda arm till Testing & Verification som ansvarar för verifierande provning av mekaniska/hydrauliska system. Detta i syfte att förstå deras behov, då de mjukvaror som används vid provning utvecklas och underhålls av System Verification-teamet.

I rollen som systemverifieringsingenjör får du bland annat arbeta med:
 • Utveckling av mjukvara för verifierande provning av mekaniska/hydrauliska system
 • Utveckling av testramverk och HIL-riggar för testning av embedded system
 • Delta i verifiering av kundprojekt
 • Kravhantering på system- och mjukvarunivå
 • Delta i utveckling av metoder och teststrategier
Profile description:

Din profil

Vi söker dig som vill utveckla produkter i världsklass och i det arbetet använda din kreativitet samt förmåga att förvandla idéer till verklighet. Du är en person som gillar att ta stort ansvar men uppskattar även möjligheten att få arbeta tillsammans med dina kollegor där ni är prestigelösa och lösningsorienterade. Som person är du nyfiken, noggrann och kvalitetsmedveten.

För att lyckas i rollen ser vi att du har:
 • Högskole- eller civilingenjörsexamen inom Elektronik, Mekatronik eller motsvarande
 • Minst 3 års erfarenhet av systemverifiering
Har du kunskap och erfarenhet av några av följande områden är det meriterande:
 • HIL-miljö
 • Mätteknik
 • Ladder programmering
 • Agilt arbete
 • Python
 • LabView
 • Subversion eller motsvarande
Att tala och skriva svenska och engelska flytande är nödvändigt då du kommer att ha såväl interna som externa kontakter dagligen i en internationell miljö.

Om du känner att detta är en roll för dig, varmt välkommen att skicka in din ansökan!

We offer:

Competitve benefits
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
17 okt. 2023 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Öhlins Racing är ett svenskt företag med global verksamhet. I över 40 år har vi producerat fjädringssystem och under årens lopp har över 300 världsmästartitlar erövrats med god hjälp av vår teknik. Sedan januari 2019 är Öhlins Racing ett dotterbolag till Tenneco, ett amerikanskt bolag som är ett av de ledande företagen inom konstruktion, tillverkning och distribution av prestandaprodukter för fordonsmarknaden.

Öhlins Racing utvecklar och tillverkar stötdämpare och mekatroniska fjädringssystem för motorcyklar, bilar och MTB. Hos oss arbetar personer med olika yrkeskunskaper och olika bakgrund. Det som förenar oss är en passion för innovation och teknologi i världsklass.

Liknande jobb