Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Truckförare med erfarenhet av skjutstativ sökes till Jobman Upplands Väsby!

Ansök nu
För den här tjänsten söker vi dig med erfarenhet från truckkörning av skjutstativ sedan tidigare. Du ska vara noggrann, arbetsvillig och ha god fysik- stämmer detta in på dig kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

I rollen som truckförare kommer du utföra varierade arbetsuppgifter på lagret. Du kommer jobba med att plocka, köra truck och pallhantering. I terminalen kommer du jobba med att räkna och därför är det viktigt att ha en grundläggande matematik. Fungerar allt i rollen kan det leda till att få testa andra delar på arbetsplatsen. Det är krav att inneha truckkort A och B samt att ha erfarenhet av att köra skjutstativ sedan tidigare. Vi ser även att du har erfarenhet av att ha arbetat med inleverans.

I det här uppdraget kommer du få möjlighet att jobba med ett litet team och med chans till utveckling.

Tjänsten har omgående start och löper på heltid fram till Januari med chans till förlängning. Arbetstiderna är Mån - Tor 08:00 - 17:00, Fre - 08:00 - 15:30 och arbetet sker på plats i Upplands Väsby.

Detta söker vi:

* Truckkort A och B
* Minst 6 månaders erfarenhet av skjutstativ
* Erfarenhet av arbete på inleverans
* God fysisk form då det kan förekomma tunga lyft
* Bor i närheten av Upplands Väsby och har lätt för att ta dig dit
* Talar och förstår svenska flytande

Vi söker dig som är trevlig, noggrann, stark och arbetsvillig. Du tycker om att arbeta självständigt samt tar eget ansvar i ditt arbete.

Låter tjänsten intressant? Sök redan idag! Intervjuer och urval sker löpande.

Sökord: Skjutativförare, Truckförare

Sökord: Skjutativförare, Truckförare
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
12 juni 2023 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare