Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Engagerade C chaufförer sökes inom miljöbranschen!

Publiceringsdatum
30 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vill du arbeta på en arbetsplats där du varje dag, bidrar till ett bättre samhälle? Dessa företag strävar efter en cirkulär ekonomi där det som förbrukats, återvinns.

Information om uppdraget:

Gemensamt för dessa uppdrag är att de arbetar med att samla in, behandla och återvinna avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Du kommer att köra baklastande lastbil. Med erfarna och professionella medarbetare tror de på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Men de behöver förstärkning.

Vi söker därför dig som har minst C-kort. Du trivs med ett självständigt, ansvarsfullt arbete och vill bli en del av ett företag som bidrar till att samhället hålls rent och välbevarat. Du kommer att arbeta och utgå från norra Stockholm. Vi letar både efter personer som ser en längre framtid på företaget, men även enbart under sommaren. Uppdraget startar i maj/juni och pågår under sommaren, med goda chanser till förlängning vid väl utfört arbete. Uppdraget är ett konsultuppdrag, du kommer att bli anställd av SC transport Sverige vilka är en del av StudentConsulting Group.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har C kort och giltigt YKB. Har du erfarenhet av miljöarbete är det starkt meriterande. Som person är du lyhörd, ansvarsfull, nyfiken och serviceinriktad. Du utför dina arbetsuppgifter professionellt och noggrant. För att trivas i arbetet ser vi att du gillar att arbeta i team och ser positivt på fysiskt arbete. Du representerar företaget och arbetar för långvariga, goda kundkontakter. Samt en bättre värld!

Låter tjänsten intressant? Urval och intervjuer sker löpande, så sök redan idag!

Sökord: Miljöarbete, c-chaufför, lastbilschaufför

Sökord: Miljöarbete, c-chaufför, lastbilschaufför
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SC transport Sverige är en del av mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting Group - ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt 15 900 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid. För dig som är nyfiken på ett äventyr på annan ort- så erbjuder vi även chaufförstjänster i Norge. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se/lastbilschaufför.