Commercial Coordinator sökes till Rusta!

Commercial Coordinator sökes till Rusta!

Letar du efter en spännande och utmanande administrativ roll som koordinator till avdelningen Consumables (Skönhet, Rengöring, Djurmat & Ätbart)? Har du dessutom något års erfarenhet av retail- eller detaljhandeln? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Rusta är en framgångsrik detaljhandelskedja sedan 1986 med ca 180 varuhus i Sverige, Norge, Tyskland och Finland. Företagets affärsmodell bygger på enkelhet i verksamheten, centrala inköp utan mellanhänder och effektiv distribution. De har idag över 3000 anställda och huvudkontor i Upplands Väsby.

Till huvudkontoret söker vi just nu en Commercial Coordinator som kommer att vara en viktig del i inköps- och sortimentsteamet på Consumables. Som Commercial Coordinator är du spindeln i nätet gällande alla kampanjer på hela affärsområdet. Du kommer att arbeta korrekturläsning av samtliga kampanjer på alla marknader samt försäljningsuppföljning för samtliga kampanjer. Du rapporterar till Kategorichef för Skönhet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att:
- Korrekturläsning kampanjer
- Säkra kampanjadministration med hjälp av 5 koordinatorer på Affärsområdet
- Kampanjuppföljning

Du kommer axla en nyckelroll som präglas av högt tempo i ett arbetslag med stark teamkänsla och nära samarbete.

Tjänsten startar omgående och tillämpar på 6 månader provanställning med eventuell chans till förlängning därefter. Anställningen inleds som ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer bli anställd av oss på StudentConsulting och arbetar på Rustas kontor i Upplands Väsby. För denna tjänst tillämpas vanliga kontorstider 08.00 - 17.00 med flex. Vid uppstart ges en introduktion. Om du har övriga frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom inköp, marknad eller ekonomi. Sannolikt har du några års erfarenhet av arbete från detaljhandeln. Vidare har du god förmåga att kommunicera både på svenska och på engelska samt goda kunskaper i Officepaketet, särskilt Excel.

För att trivas i rollen som Commercial Coordinator bör du brinna för administrativa arbetsuppgifter och analys av siffror samtidigt som du är utåtriktad, initiativtagande, kommersiellt driven. Du stimuleras av att ha många bollar i luften.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är noggrann med detaljer, tycker om ordning och reda samt har affärssinne. Vi tror även att du är prestigelös och har lätt att skapa nya kontakter internt såväl som externt.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 3 feb 2023 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se