Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Är du redo att bli nästa Kampanjkoordinator tillsammans med Rusta?

Ansök nu
Söker du efter en dynamisk och utmanande roll där dina administrativa färdigheter kan stråla? Har du erfarenhet från retail eller detaljhandeln och är redo att ta din nästa stora steg? Då har vi precis den tjänsten du letar efter!

Information om uppdraget:

Rusta söker just nu en passionerad Kampanjkoordinator som kommer att vara en central pelare i deras inköps- och sortimentsteam. Rusta, med en stark närvaro inom detaljhandeln, är en av Nordens ledande varuhuskedjor som erbjuder prisvärda produkter inom heminredning, trädgård och mycket mer. Här är din chans att bli en nyckelperson när det kommer till att forma och genomföra deras kampanjer inom hela affärsområdet för heminredning. Du kommer att vara den som sätter pricken över i:et genom korrekturläsning av kampanjer på alla marknader och ansvara för försäljningsuppföljningen för samtliga kampanjer.

I rollen som Kampanjkoordinator kommer dina ansvarsområden inkludera korrekturläsning av kampanjer, koordinering av kampanjadministration med hjälp av team på Affärsområdet heminredning samt noggrann kampanjuppföljning.

Din nya resa hos Rusta planeras att starta upp så snart som möjligt, och första steget är en 6-månaders provanställning med möjlighet till förlängning och eventuellt övertag. Anställning kommer inledas som ett konsultuppdrag via oss på StudentConsulting, men där du jobbar tillsammans med Rusta på deras kontor i Upplands Väsby. De erbjuder dig flexibla kontorstider (08:00 - 17:00) och en omfattande introduktion när du börjar. Har du frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom inköp, marknadsföring eller ekonomi. Din bakgrund från detaljhandeln, tillsammans med din förmåga att kommunicera obehindrat på både svenska och engelska, samt behärskning av Officepaketet (särskilt Excel), kommer att göra dig till en ovärderlig tillgång i rollen.

För att blomstra i Kampanjkoordinator-rollen brinner du för administrativa utmaningar och älskar att analysera siffror. Du är inte rädd för att ta initiativ, och ditt kommersiella sinne är skarpt. Att jonglera flera arbetsuppgifter samtidigt är din grej, och din öga för detaljer och ordning är oslagbar. Du är inte bara prestigelös, utan också en mästare på att bygga kontakter både internt och externt.

Sök nu och ta din karriär, tillsammans med Rusta, till nästa nivå! Vi går igenom ansökningar löpande, så vänta inte för länge. Din framtid hos oss och Rusta väntar!
Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 sep. 2023 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Fler från samma arbetsgivare