Hoppa till innehåll
Skanska Rental logotyp

Montör / reparatör inom ställning & fallskydd

Om tjänsten
Vi söker två montörer för ett varierat arbete hos Skanska Rental i Stockholm! Tjänsten innebär huvudsakligen arbete inom segmentet byggställningar och skyddsutrustning (Combisafe). Arbetet går framförallt ut på att montera och demontera skalskydd, skyltar och andra säkerhetslösningar ute hos Skanska Rentals kunder. Du kommer att ingå i ett team som ansvarar för att våra kunder bemöts med utmärkt service, och bistår kunderna med att erbjuda säkerhet på deras byggarbetsplatser.

Exempel på andra förekommenade arbetsuppgifter
  • Kvalitetskontroll av produktsegmentet
  • Returmottagning, inventering och hantering samt iordningställande av returnerade produkter
  • Lagerhållning och lagervård
  • Reparation, renhållning och underhåll av skalskydd- och säkerhetsprodukter
  • Färdigställning av orders för leverans
Till din hjälp har du erfarna kollegor som stöttar dig i arbetet och introducerar dig till utrustningen ni arbetar med. Tjänsten är en del av MTX uthyrningsverksamhet och behovet räknas vara på lång sikt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är driven och tar egna initiativ, samtidigt som du förstår vikten av noggrannhet och struktur i arbetet och i dokumentation.

Vi vill att du har minst 2 års erfarenhet av ställningshantering, eller likvärdig erfarenhet från uthyrnings-, bygg-, anläggningsbranschen eller annan industri. Du har intresse för, och kännedom av, säkerhetslösningar på byggarbetsplatser. Har du erfarenhet eller utbildning inom byggställningar och skyddsprodukter inom byggbranschen är det starkt meriterande.

För att trivas och lyckas i rollen efterfrågar vi en person med god kommunikationsförmåga, hög servicekänsla, noggrannhet och stort kundfokus. Du jobbar som bäst i högt tempo och är förändringsbenägen, lösningsorienterad och inte rädd för att hugga i när det behövs. Arbetet kommer stundtals vara fysiskt krävande.

B-körkort är ett krav och truckkort är meriterande.

Övrigt
Placering: Skanska Rentals kundcenter i Upplands Väsby
Arbetstider: Måndag- fredag 7-16
Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid, goda möjligheter till förlängning.
Lön: Enligt MTX Rekrytering & Bemannings kollektivavtal (Genomsnittligt förtjänstläge)

I denna rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll i belastningsregistret.

Ansökan
Sök tjänsten direkt då urvalet sker löpande. Så länge annonsen finns kvar är tjänsten inte tillsatt.

Skanska Rental har anlitat MTX Rekrytering & Bemanning för den här rekryteringen och det är Skanska Rentals önskemål att alla frågor kring tjänsten hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning.

Kontakt
Julia Edoff, ansvarig rekryterare, 076 880 03 68
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 maj 2023 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skanska Rental AB är ett dotterbolag till Skanska Sverige AB och verkar inom hela Sverige. De hyr ut alla nödvändiga maskiner, kranar, bodar och annan utrustning till Skanska Sverige samt externa kunder. De hjälper kunden från etablering till färdigställande av projekt samt med att skapa effektiva, säkra och gröna arbetsplatser.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare