Hoppa till innehåll
Skanska Rental logotyp

Mekaniker/Maskinreparatör till Skanska Rental i Upplands Väsby!

Publiceringsdatum
13 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Nu söker vi två mekaniker till Skanska Rental i Upplands Väsby!

Om tjänsten
I denna tjänst kommer du att arbeta med felsökning, underhåll och reparation. Arbetet är framförallt förlagt på Skanska Rentals verkstad i Upplands Väsby men även till viss del på företagets byggprojekt runt om i Stockholm.

Arbetsuppgifterna varierar stort. Reparation och service av b.la. pumpar, el- och förbränningsmotorer samt liftar är exempel på vanligt förekommande arbetsuppgifter.

Här blir du en del av en engagerad, sammansvetsad och trevlig grupp. Skanska Rental är måna om medarbetarnas trivsel och arbetsplatsen har en bra arbetsmiljö, stark gemenskap och goda utvecklingsmöjligheter!

Tjänsten är ett uthyrningsuppdrag via MTX Kompetensförsörjning och behovet är på lång sikt! Eventuellt kan det för rätt person finnas möjlighet att bli anställd hos kund efter en period som inhyrd.

Kvalifikationer
Vi söker dig med kunskaper inom reparation, service och underhåll av maskiner. Lämplig bakgrund kan vara teknisk service inom bygg,- fastighets eller fordonsbranschen. Har du tidigare arbetat som verkstadsarbetare, mekaniker, servicetekniker eller liknande är det starkt meriterande.

I arbetet kommer du ha kontakt med såväl kollegor som kunder vilket gör att det krävs god samarbetsförmåga och goda kunskaper i svenska. Eftersom arbetet stundtals är tungt är det viktigt att du har god fysik och är van att jobba med kroppen.

B-körkort är ett krav för denna tjänst. Liftutbildning, fallskydd, heta arbeten eller truckkort är meriterande.

Övrigt
Placering: Skanska Rentals verkstad i Upplands Väsby och på företagets byggprojekt runt om i Stockholm
Start: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Lön: Lön enligt kollektivavtal och genomsnittligt förtjänstläge

Ansökan
Låter det här som ett arbete för dig? Sök tjänsten direkt då urvalet sker löpande. Så länge annonsen finns kvar är tjänsten inte tillsatt. Du är också välkommen att ringa om du vill höra mer om tjänsten!

För den här tjänsten kommer ett utdrag ur belastningsregistret att krävas innan anställning.

Kontaktpersoner:
Julia Edoff, ansvarig rekryteringskonsult
Tel: 076- 880 03 68
Skanska Rental logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 juni 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Skanska Rental AB är ett dotterbolag till Skanska Sverige AB och verkar inom hela Sverige. De hyr ut alla nödvändiga maskiner, kranar, bodar och annan utrustning till Skanska Sverige samt externa kunder. De hjälper kunden från etablering till färdigställande av projekt samt med att skapa effektiva, säkra och gröna arbetsplatser.