Hoppa till innehåll
Skanska Rental logotyp

Logistikkoordinator till Skanska Rental- Stockholm!

Ansök nu
Vi söker en logistikkoordinator för ett varierat arbete hos Skanska Rental i Stockholm!

Om tjänsten
Tjänsten innebär huvudsakligen att styra verksamhetens returmottagning, transportsamordning och lager, alltid med kunden i fokus. I rollen ingår även att ständigt förbättra, optimera och digitalisera arbetssätt och verksamheten. Sedvanliga lageruppgifter förekommer också. Rollen är dynamisk och tjänsten bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper.

Till din hjälp har du erfarna kollegor och chefer som stöttar dig i arbetet. Tjänsten är en del av MTX uthyrningsverksamhet och behovet räknas vara på lång sikt.

Kvalifikationer
Vi vill att du har YTH utbildning eller motsvarande med logistikinriktning och/eller minst fem års erfarenhet från logistik-, byggnadsbranschen eller verkstadsindustrin. Du har vana av att driva förändringsarbeten och erfarenhet av transportledning.

För att trivas och lyckas i rollen efterfrågar vi en person med starkt driv, engagemang och hög servicekänsla. Arbetet kommer stundtals vara fysiskt krävande. Du jobbar som bäst i högt tempo, är lösningsorienterad och inte rädd för att hugga i när det behövs. Arbetet innebär ett nära samarbeta med Skanska Rentals övriga avdelningar så det är viktigt att du är en lagspelare.

B-körkort och truckkörkort är ett krav. Har du liftutbildning är det meriterande.

Övrigt
Placering: Skanska Rentals kundcenter i Upplands Väsby
Arbetstider: Måndag- fredag enligt ök, kan skifta mellan 6.30-17.00
Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid, goda möjligheter till förlängning.
Lön: Enligt MTX Rekrytering & Bemannings kollektivavtal (Genomsnittligt förtjänstläge)

I denna rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll i belastningsregistret.

Ansökan
Sök tjänsten direkt då urvalet sker löpande. Så länge annonsen finns kvar är tjänsten inte tillsatt.

Skanska Rental har anlitat MTX Rekrytering & Bemanning för den här rekryteringen och det är Skanska Rentals önskemål att alla frågor kring tjänsten hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning.

Kontakt
Julia Edoff, ansvarig rekryterare, 076 880 03 68
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 juni 2023 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Skanska Rental AB är ett dotterbolag till Skanska Sverige AB och verkar inom hela Sverige. De hyr ut alla nödvändiga maskiner, kranar, bodar och annan utrustning till Skanska Sverige samt externa kunder. De hjälper kunden från etablering till färdigställande av projekt samt med att skapa effektiva, säkra och gröna arbetsplatser.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare