Hoppa till innehåll
Skanska Rental logotyp

Flödeschef El till Skanska Rental- Direktrekrytering!

Publiceringsdatum
04 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Har du erfarenhet av att driva totalentreprenad av tillfällig el och vill arbeta som chef på en avdelning i tillväxt? Just nu söker vi en Flödeschef inom El till Skanska Rental!

Om tjänsten
Skanska Rental erbjuder en helhetslösning inom tillfällig el, från rådgivning och planering till genomförande tillsyn och besiktning. Målet är att bli en ledande aktör inom området och som flödeschef kommer du att vara en nyckelperson i att driva och utveckla våra projekt kopplade till tillfällig el.

I tjänsten kommer du arbeta med spännande, varierande och utmanande projekt. Rollen är varierande och vi garanterar en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Projektledning: Planera och styra produktionsaktiviteter.
  • Kvalitetskontroll: Säkerställa att alla arbetsuppgifter uppfyller högsta standarder inom b.la. säkerhet, arbetsmiljö och kvalitét.
  • Ekonomiskt ansvar: Arbeta med hållbara lönsamhetsmål och bidra till företagets framgång.
  • Ledarskap: Inspirera och leda ditt team, (både tjänstemän & yrkesarbetare), mot företagets gemensamma mål.
  • Kundrelationer: Bygga och underhålla kundrelationer genom regelbundna möten och uppföljningar.
Här blir du en del av en engagerad, sammansvetsad och kompetent arbetsgrupp. Skanska Rental är måna om arbetsmiljön och vill att du ska trivas och ha kul med dina kollegor.

Kvalifikationer
Vi söker dig med erfarenhet av att leda, driva och styra totalentreprenad av tillfällig el. För att lyckas i rollen krävs det att du har tidigare erfarenhet av att kunna besikta el och driva affärer. Har du dessutom arbetat med projektering inom byggbranschen, ser vi det som starkt meriterande.

Som flödeschef kommer du att utses till elansvarig varpå det krävs utbildning inom svag-och starkström. Har du dessutom ingenjörsutbildning med inriktning el, ser vi det som starkt meriterande.

Förutom goda svenskkunskaper i tal och skrift, krävs även att du är bekväm med engelska i tal. B-körkort är ett krav för denna tjänst och utbildningar inom BAM & Bas U/P är meriterande.

Vi lägger stort fokus på personliga egenskaper och tester kan komma att genomföras som en del av rekryteringsprocessen.

Övrigt
Placering: Skanska Rentals kontor i Upplands Väsby
Arbetstider: Mån-fre 7.00-16.00, med möjlighet till flextid
Start: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid, tillsvidare med provanställning
Lön: Individuell lönesättning

Ansökan
Låter det här som ett arbete för dig? Sök tjänsten direkt då urvalet sker löpande. Så länge annonsen finns kvar är tjänsten inte tillsatt. Du är också välkommen att ringa om du vill höra mer om tjänsten!

För den här tjänsten kommer ett utdrag ur belastningsregistret att krävas innan anställning.

Kontaktpersoner:
Julia Edoff, ansvarig rekryteringskonsult
Tel: 076- 880 03 68
Skanska Rental logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 augusti 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Skanska Rental AB är ett dotterbolag till Skanska Sverige AB och verkar inom hela Sverige. De hyr ut alla nödvändiga maskiner, kranar, bodar och annan utrustning till Skanska Sverige samt externa kunder. De hjälper kunden från etablering till färdigställande av projekt samt med att skapa effektiva, säkra och gröna arbetsplatser.