Hoppa till innehåll
Skanska Rental logotyp

Elektriker till Skanska Rental i Stockholm- Direktrekrytering!

Publiceringsdatum
04 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Nu söker vi två elektriker till Skanska Rental i Stockholm!

Om tjänsten

Skanska Rental erbjuder en helhetslösning inom tillfällig el, från rådgivning och planering till genomförande besiktning. Som elektriker hos Skanska Rental bistår du våra kunder med el-teknisk kunskap avsedd för olika bygg- och anläggningsprojekt. Rollen är varierande och du kommer arbeta med både installation, felsökning och reparation.

Du arbetar huvudsakligen ute på byggprojekt men stöttar även övriga verksamheten med elrelaterade reparationer på anläggningen i Upplands Väsby.

Vi erbjuder
  • Arbete hos en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare
  • En arbetsplats med arbetsmiljö och säkerhet i fokus
  • En mycket varierad arbetsdag där din kompetens och ditt engagemang får komma till nytta
  • Kompetensutveckling genom utbildningar och kurser
Kvalifikationer

Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet som elektriker. Du har goda kunskaper och erfarenheter inom både låg-och högspänning. Har du tidigare arbetat med tillfällig byggström, ser vi det som starkt meriterande!

För att lyckas i denna tjänst krävs att du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift samt en god datavana. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Som person är du kommunikativ, ansvarstagande och serviceinriktad. Vi lägger stort fokus på personliga egenskaper och tester kan komma att genomföras som en del av rekryteringsprocessen.

Övrigt
Placering: Tjänstens placering är Skanska Rentals maskinverkstad i Upplands Väsby, men du kommer spendera majoriteten av din arbetstid ute på byggprojekt i Storstockholm
Start: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid, tillsvidare

Ansökan
Sök tjänsten direkt då urvalet sker löpande!

Skanska Rental har anlitat MTX Kompetensförsörjning för den här rekryteringen och det är Skanska Rentals önskemål att alla frågor kring tjänsten hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning.

I denna rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll i belastningsregistret.

Kontaktpersoner
Julia Edoff, ansvarig rekryteringskonsult
076 880 03 68
Skanska Rental logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 augusti 2024 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Skanska Rental AB är ett dotterbolag till Skanska Sverige AB och verkar inom hela Sverige. De hyr ut alla nödvändiga maskiner, kranar, bodar och annan utrustning till Skanska Sverige samt externa kunder. De hjälper kunden från etablering till färdigställande av projekt samt med att skapa effektiva, säkra och gröna arbetsplatser.