SERVICETEKNIKER

SERVICETEKNIKER

VI HAR MYCKET ATT GÖRA OCH LETAR EFTER NYA KOLLEGOR I HELA SVERIGE

Är du teknikern, som stortrivs på språng, har ett självständigt arbetssätt, blir driven av unik kundvård och har kunden i fokus? Har du även erfarenhet eller utbildning av reparationer på truckar, lastbilar, entreprenad- eller jordbruksmaskiner, så är det bara en fördel.

Du blir en del av ett starkt och engagerat team av tekniker, som brinner för det de gör. Arbetet kräver att du är självgående. Du utför service och reparationer, framförallt på Konecranes gaffeltruckar och reachstackers samt Terberg terminaltraktorer, men också annan utrustning i vårt breda sortiment.

OM ARBETET SOM RESANDE TEKNIKER
Med rapportering till serviceledaren får du ansvaret för att representera N.C. Nielsen ute hos kunden. Du får en självständig och allsidig vardag, där du med utgångspunkt från din hemadress planerar din egen dag. Med en välutrustad servicebil blir du ansvarig för reparation, service och underhåll i ditt område.

BLI EN DEL AV N.C. NIELSEN FAMILJEN
Vi lägger vikt på, att du är händig och har huvudet på skaft. Du har ett brinnande intresse för kundvård/teknik och kan planera dina egna uppdrag samt din vardag. Vi förväntar att du är bekant med att använda PC och behärskar engelska.

Du blir en del av en dynamisk verksamhet, där det inte är långt från tanke till handling. Vi lägger stor vikt på god arbetsmiljö med en informell ton och möjlighet för utveckling.

Sista Ansökningsdag:
Pågående

FÖR MER INFORMATION
Om du finner jobbet intressant, vänligen skicka din ansökan snarast möjligt.

Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta:
Simon Buchhardt
Serviceleder
Telefon: +45 99838398
Telefon: +45 27870426

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Kontaktperson Simon Buchhardt
Telefon +45 99838398
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 feb 2023 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OM N.C. NIELSEN AB

N.C. Nielsen är Skandinaviens största leverantör av gaffeltruckar, terminaltraktorer och specialmaskiner. Företaget har fler än 280 medarbetare och en årlig omsättning på över 1,3 miljarder kronor. Med utgångspunkt i kundanpassad rådgivning, hög servicekvalitet och specialanpassade lösningar säljer N.C. Nielsen Terberg terminaltraktorer, Konecranes containertruckar och reachstackers samt trailers och utrustning för tungt gods i hela Skandinavien.