Hoppa till innehåll
LINAK Scandinavia AB logotyp

Teknisk Innesäljare / Technical Sales Coordinator

Ansvar & Arbetsuppgifter

Drivs du av kombinationen teknik, försäljning och att hitta lösningar till kunders behov? Söker du en bred roll med stor påverkansmöjlighet? Vill du arbeta hos en marknadsledare? Svarar du ja på dessa frågor så har vi jobbet för dig.

Som Teknisk Innesäljare har du tillsammans en kollega ansvaret för inkommande kundförfrågningar. Förfrågningarna kan röra eftermarknad/slutanvändare såväl som nya projekt. I rollen ingår även uppsökande bearbetning av såväl nya som gamla kunder.

Innesäljaren har såväl ett tekniskt som kommersiellt ansvar för sina kunder. I ansvaret ingår att via telefon guida kunden till rätt lösning för kundens behov, offerera, validera och hjälpa kunden att testa lösningen till slutlig leverans. Till din hjälp har du ett starkt team av kompententa och drivna kollegor med stor erfarenhet.

Du rapporterar till Affärsområdeschefen för TECHLINE på LINAK Scandinavia AB.

Erfarenheter & Kompetens

Vi tror att rätt person har en eftergymnasial teknisk utbildning alternativt arbetslivserfarenhet med kunskaper inom mekanik, ritningslära, konstruktion eller el/elektronik. Du har såväl ett kommersiellt som tekniskt intresse och drivs av att hjälpa våra kunder med tekniska lösningar.

Goda svenska och engelska kunskaper är ett krav. Meriterande är tidigare vana att arbeta med kundnära utvecklingsprojekt och erfarenhet från producerande industriföretag. Stark relationsbyggare, nyfiken, samarbetsinriktad, strukturerad och en god analytisk förmåga är ord som beskriver dig.

Erbjudande

Hos LINAK får du utvecklas och utveckla. Positionen innebär en stor möjlighet att sjäv påverka innehåll och resultat i rollen inom en snabbväxande, välmående och marknadsledande koncern.

Organisationen har en sund kultur med levande värderingar som grundar sig i vårt motto "We Improve Your Life".

Din ansökan

För mer information och för att skicka in din ansökan vänligen besök www.interselection.se och gå vidare till aktuella rekryteringar. Du kan även kontakta vår konsult på Interselection Kjell Eriksson, 0709-41 90 09. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Välkommen!

Sökord: Högskoleingenjör, Teknisk Innesäljare, Teknisk Säljare, Försäljningsingenjör, Mekanik, Elektronik
Mer info
Kontaktperson
Kjell Eriksson
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 mars 2023 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Ända sedan Bent Jensen, grundare av LINAK®, uppfann det första elektriska ställdonet för att hjälpa en rullstolsburen vän, har LINAK strävat efter att hjälpa människor i deras olika livssituationer. Vårt motto "We Improve Your Life" återspeglas i allt vi gör inom LINAK. Oavsett om det rör sig om produktutveckling, produktion eller implementering av ny teknik så försöker vi alltid att hitta nya sätt att förbättra livet och arbetsförhållandena för människor.

LINAK idag är ett globalt världsledande företag inom design och tillverkning av elektriska linjära ställdonslösningar för medicintekniska, industriella och ergonomiska produkter. Koncernen grundades 1907, har cirka 2300 medarbetare med huvudkontor i Danmark och finns representerat i 35 länder. Den organiska tillväxten är stark och idag omsätter koncernen ca 7 miljarder SEK.

Företaget lägger stor vikt vid långsiktighet, hållbarhet och sunda värderingar och ingår bland annat i "Project Zero" (Bright Green Business) för att reducera vår totala CO2-påverkan till 0 (noll) till 2029. Sol- och vindkraft kombinerat med isolering, intelligenta byggnader och energioptimering hjälper oss att nå vårt mål för den egna verksamheten. Exempelvis så producerar våra interna solpaneler cirka 1,2 miljoner kWh per år. Vänligen läs mera om koncernen på https://www.linak.com/

Det svenska dotterbolaget, LINAK Scandinavia AB startade 1985 och var den första etableringen utanför Danmark. Den svenska verksamheten omsätter ungefär 200 miljoner och har ca 20 anställda på kontoret i Upplands Väsby. Vänligen läs mer på https://www.linak.se/

LINAK är marknadsledande av elektriska ställdon i Sverige. Ett av Affärsområdena är TECHLINE med fyra anställda i det svenska bolaget. Kunderna utgörs av tillverkande industrikunder inom en mängd olika branscher.

Liknande jobb