Hoppa till innehåll
Kamux AB logotyp

Pricing specialist till Kamux – Upplands Väsby

Publiceringsdatum
02 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Kamux - Din nyckel till framgång! Bli en del av vår spännande resa!

Vi går från styrka till styrka på Kamux, och vi är redo att ta nästa steg i vår expansion! Kamux växer och likaså vår inköpsavdelning. Har du erfarenhet av prissättning i bilbranschen med en stark analytisk förmåga? Är du redo att göra en verklig skillnad tillsammans med oss? Då kan det vara dig vi letar efter!

Att arbeta som pricing specialist

I rollen som pricing specialist kommer du ha en central roll i att säkerställa konkurrenskraftiga priser för vårt breda sortiment av begagnade bilar. Du genomför regelbundna analyser av fördonsmarknaden för att identifiera trender och förändringar i prissättning av bilar.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat även att:
  • Utveckla och implementera strategier för prisoptimering baserat på marknadskrav och försäljningsmål
  • Arbeta nära vårt inköp- och säljteam för att förstå kundbehov och feedback, vilket ger värdefull insikt för prissättningsbeslut.
  • Utvärdera och analysera effektiviteten av prissättningsstrategier och justera vid behov.

I rollen förekommer helgarbete.

Vi erbjuder dig

Hos oss på Kamux blir du en del av ett fantastiskt team som trivs i en stimulerande arbetsmiljö. Vår företagskultur präglas av snabb tillväxt och en positiv atmosfär. Du kommer att ha kollegor i Göteborg,
Stockholm och Malmö, och tillsammans är vi en stark och sammanhållen grupp som arbetar mot högt uppsatta mål. Vi investerar i din utveckling och ser till att du har de färdigheter och kunskaper du behöver för att lyckas. Ditt hårda arbete kommer att belönas med en konkurrenskraftig lön!

Vi söker dig

För att lyckas i rollen ser vi att du har minst 2 års erfarenhet av prissättning inom fordonsbranschen och god förståelse för fordonsmarknaden och dess påverkande faktorer. Har du tidigare arbetat i en roll som inkluderar dataanalystik är detta meriterande. Vidare ser vi att du har en stark analytisk och kvantitativ förmåga samt förtrogenhet med att använda data för att fatta välgrundande beslut. Då rollen innefattar att samarbeta med olika team i organisationen, bland annat genom att förklara prissättningsbeslut, ser vi att du har en god kommunikationsförmåga i både tal och skrift.

Ansök redan idag!

Vill du vara en del av vårt framgångsrika inköpsteam? Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att söka! Skicka in ditt CV och ett personligt brev via länken nedan så snart som möjligt, men senast den 29:e februari. Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

För mer information, kontakta vår Inventory manager, Elias
Gustafsson på elias.gustafsson@kamux.se.

Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan och välkomna dig till Kamux-familjen!

Liknande Jobb

Kamux AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 februari 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

På Kamux har vi specialiserat oss på att sälja och köpa in begagnade person- och transportbilar. Vi är Nordens största begagnatbilhandlare som enbart riktar in sig på nyare, begagnade fordon. Vi strävar efter att ha ett brett utbud samt kunna erbjuda våra kunder förmånliga priser. Kamux har i dagsläget 46 butiker i Finland, 23 i Sverige och 8 i Tyskland - och vi expanderar hela tiden! Vi har ett stort sortiment av bilar på lager i Sverige och alla butiker kan sälja samtliga bilar till sina kunder, så sannolikheten att hitta en passande bil åt kunden är stor.
Totalt har vi sålt över 400 000 bilar till nöjda kunder i dessa tre länder.