Hoppa till innehåll
Kamux AB logotyp

Inköpare till Kamux – Upplands Väsby

Publiceringsdatum
15 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Kamux - Din nyckel till framgång! Bli en del av vår spännande resa!


Vi går från styrka till styrka på Kamux, och vi är redo att ta nästa steg i vår expansion! Vi söker nu passionerade och resultatorienterade individer som vill vara med och driva vår framgång ännu längre fram. Är du redo att göra en verklig skillnad genom att skapa exceptionella kundupplevelser? Då är det just dig vi letar efter!

Dina arbetsuppgifter

Som en värdefull inköpare på Kamux spelar du en nyckelroll i våra kunders liv när de vill sälja sina bilar. Varje affär är betydelsefull och vi tror på att bygga starka och långvariga relationer. Med din förmåga att förhandla fram avtal och ge överlägsen service gör du skillnad! Du arbetar i ett målmedvetet team som strävar efter att leverera exceptionella resultat. Mail och telefon är dina viktigaste verktyg när du hjälper våra kunder att förverkliga sina drömmar.

Vi erbjuder dig

Hos oss på Kamux blir du en del av ett fantastiskt team som trivs i en stimulerande arbetsmiljö. Vår företagskultur präglas av snabb tillväxt och en positiv atmosfär. Du kommer att ha kollegor i Göteborg,
Stockholm och Malmö, och tillsammans är vi en stark och sammanhållen grupp som arbetar mot högt uppsatta mål. Vi investerar i din utveckling och ser till att du har de färdigheter och kunskaper du behöver för att lyckas. Ditt hårda arbete kommer att belönas med en konkurrenskraftig lön!

Vi söker dig

För att lyckas som inköpare hos oss behöver du vara en målmedveten lagspelare som brinner för att leverera resultat. Din positiva energi och passion för kundkontakt är avgörande för din framgång. Erfarenhet inom bilbranschen, inklusive försäljning, förhandlingar och inköp, är meriterande men inget krav – vi lär dig processen!

Som inköpare hos oss behöver du trivas med att hantera många kontakter och att arbeta i en fartfylld miljö där varje dag är en ny utmaning.

Ansök redan idag!

Vill du vara en del av vårt framgångsrika inköpsteam? Tveka inte att skicka in ditt CV och ett personligt brev via länken nedan så snart som möjligt, men senast den 7:e januari. Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

För mer information, kontakta vår inköpschef, Stefan Jansson, via mail stefan.jansson@kamux.se.

Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan och välkomna dig till Kamux-familjen!
Kamux AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 jan. 2024 (32 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

På Kamux har vi specialiserat oss på att sälja och köpa in begagnade person- och transportbilar. Vi är den största nordiska bilåterförsäljaren som enbart riktar in sig på nyare, begagnade fordon. Vi strävar efter att ha ett brett utbud samt kunna erbjuda våra kunder förmånliga priser. Kamux har i dagsläget 46 butiker i Finland, 23 i Sverige och 8 i Tyskland - och vi expander hela tiden! Vi har idag ett stort sortiment av bilar på lager i Sverige och alla butiker kan sälja samtliga bilar till sina kunder, så sannolikheten att hitta en passande bil åt kunden är stor. Totalt har vi sålt över 400 000 bilar till nöjda kunder i de länder där vi nu är verksamma.
http://www.kamux.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Service & Kundtjänst
Företagslogga