HR Business Partner och redo för nytt uppdrag?

HR Business Partner och redo för nytt uppdrag?

Om uppdraget

Som HR Business Partner kommer du att tillhöra vår kunds HR-team på huvudkontoret i Upplands Väsby. Du ingår i ett större HR-kontext men kommer tillsammans med två kollegor arbeta dedikerat mot verksamhetens varuhus, där du rapporterar till HR Manager för denna del av organisationen. I rollen kommer du stötta och coacha regionchefer och varuhuschefer i en bredd av frågeställning, likväl som att driva aktuella HR-processer. Rollen spänner över flera områden så som arbetsmiljö, rehabilitering, arbetssätt, facklig förhandling och samverkan. I rollen arbetar du även med organisationsutveckling genom bland annat ledarskapsutveckling, interna utbildningar och stöd i rekryteringsarbetet.

Vem vi söker

Personen vi söker för detta uppdrag har erfarenhet av att arbeta brett med HR och känner sig trygg i alla processer över HR-året. Har du sedan tidigare konsultat och är van vid att sätta dig in i nya sammanhang tror vi att det är till din fördel. Du känner dig trygg i arbetsrätten och är van vid fackliga förhandlingar. Vi ser det också som ett stort plus om du har djup kunskap i arbetsmiljö, även om detta inte är ett krav. Har du dessutom erfarenhet från detaljhandeln/retail ser vi det som starkt meriterande.

För att lyckas i rollen är du lyhörd, relationsbyggande och har lätt för att skapa förtroende hos människor i din närhet. Som person är du noggrann, initiativtagande, effektiv och trivs med att självständigt agera stöd till chefer och kollegor.

Om uppdraget

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek, med önskvärd start så snart som möjligt och fram till mitten av september - självklart med möjlighet till sommarsemester. Uppdraget är placerat på huvudkontoret i Upplands Väsby. Vid frågor rörande uppdraget är du välkommen att kontakta ansvariga konsultchefer My Andersson på my.andersson@jurek.se alternativt Siri Morberg på siri.morberg@jurek,se Vi hoppas tillsätta detta uppdrag så snart som möjligt, så skicka gärna in din ansökan direkt eller hör av dig!

Sökord: HR Business Partner, HR Generalist, People Business Partner, Human Resources, HR.
Mer info
Kontaktperson My Andersson
Telefon 08-525 01 800
Email Mejla My Andersson
Område Upplands Väsby
Yrkesroll HR & Personal, Personalchef
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 14 apr 2023 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.