Hoppa till innehåll
Jobzone logotyp

C-chaufförer Sthlm norrort, sommar 2023

Om jobbet:

Inför sommaren kommer vi att behöva flertalet C-chaufförer för olika typer av uppdrag. Uppdragen är främst för att täcka upp våra kunders semesterperiod men möjlighet till förlängning och start tidigare finns. Du kommer att vara anställd av Jobandtalent och uthyrd till våra kunder. Våra kunder finns bland annat inom följande branscher: Livsmedel (kolonial och tempererat gods, Styckegods, Återvinning (främst hushållssopor men även papp, plast, metall, glas), men även andra branscher kan förekomma. Exempel på utgångsorter i Norra Stockholm är Täby, Spånga, Märsta och Rosersberg

Vem söker vi?

Vi söker dig som är flexibel och kan tänka dig jobba inom olika branscher med olika typer av körningar. Du gillar att röra på dig och har ett trevligt kundbemötande.

Arbetstider:

Arbetstiderna variera beroende på hos vilken av våra kunder man arbetar hos, men vanligast är dagtid med start någon gång mellan 05.00 - 07.00 och man jobbar 8 timmar. Andra tider kan förekomma

Vi erbjuder:

Ett flexibelt arbete med möjlighet till ett varierat arbete inom olika branscher med olika typer av körningar som ger dig omväxling samt bred erfarenhet inom olika områden. Vanligt förekommande är möjlighet att längre fram gå över i anställning hos någon av våra kunder. För dig som är flexible och gillar omväxling i arbetet, finns också goda möjligheter att bli tillsvidareanställd hos Jobandtalent efter sedvanlig provanställning på 6 månader.

Krav:
  • C-körkort
  • Giltigt YKB
  • Digitalt förarkort
  • Truckkort A
  • Du kan svenska obehindrat
Meriterande:
  • Minst 6 månaders daglig körning med C-lastbil
  • Tillgång till egen bil för att kunna ta dig till arbetsplatser som ligger avsides
  • ADR-grund
  • Krankort över 18 ton
Tillsättning:

Intervjuer och upplärning sker löpande. Tjänsterna är heltid under en tidsbegränsad period men med möjlighet till fortsatt anställning hos Jobandtalent även efter sommaren.

Om Jobzone by Jobandtalent:

Jobzone ingår sedan 2022 i Jobandtalens koncern.

På Jobandtalent tillhör du ett av Sveriges största, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Jobandtalent. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna.

Om Jobandtalent

Jobandtalent erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige sysselsätter vi årligen 10 000 medarbetare och omsätter 1,8 miljarder kronor. Jobandtalent startade 2009 i Spanien och är numera ett globalt bolag som återfinns på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storesupport i koncernen.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 apr. 2023 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jobzone är ett bemannings- och rekryteringsföretag som har som vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare